CAİS Bot sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunc68
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tunc68

Üye
Tepki
13
Ödül
13
Merhaba,

Bayram dönüşü mesajın tutulan balıklarla ilgili olması gerekirdi ama olamadı.

2011 yılında Alamatradan aldığım ve toplamda 4 hafta kullandığım botum ayna ile yan şişme tüplerin birleştiği yerden komple ayrıldı. Bot 360 ahşap taban CAİS marka
Alamatradan verilen cevap. İzmirde isterseniz tamirci adresi verelim, İstanblu da bildiğimiz kimse yok. İzmire kargo ile gönderir tamir ettirirsiniz.
Özetle yapıştırıcının komple atması çok doğal birşey zatende 2 yıl garanti süresi geçmiş ne haliniz varsa görün.

Babamla balığa çıkamadım, git gel 800km botu motoru taşıdım. Şişir indir yıka temizle yarım gün sıcakta uğraştım.

Alamatradan ürün alacaklara uyarı. Aldığınız ürünün sorun çıkarmaması içir dua edin. (çıkarsa da 2 yıl içinde olmasını umut edin)
Aldıysanızda yıkayıp temizlemeye uğraşmayın nasıl olsa fazla dayanmıyor bari kendinizi yormayın

Botun fotoğraflarını yarın koyacağım makina evde kalmış şimdi sinirden yazıyorum

Selamlar
Tunç

Sağolun şimdi telefonunun buldum işimi halledecekler
Alamatranın göstermediği ilgiyi gösterdiler
Tamirat bitince sonucu yazacağım

Geçmiş olsun Tunç.
Ülkemizde müşteri hizmetleri ve teknik destek maalesef sorunlu.

Müşteri destek değil de köstek mantığı ile çalışınca böyle oluyor 🙁
Botu tamire bıraktım akşama da alacağım
selamlar Tunç

geçmiş olsun.
umarım tamirden geldikten sonra aynı sorunla karşılaşmazsınız.
ve de botunuzla güzel avlar geçirirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun,
Ben de Alamatra'dan alışverişte sıkıntı yaşayanlardanım. İnternet'teki alışveriş siteleri balıkmarketim'den yapmış olduğum alışveriş burnumdan geldi. Kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yapmayın, sıkıntı yaşarsınız.

Tamirat bitti orjinalinden sağlam duruyor 🙂 Haftaya denemesini yapacağız bakalım ne olacak botun yapışmadan önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını koyuyorum

Selamlar Tunç

Dosyalar

• IMG_4132.jpg
    IMG_4132.jpg
    26.5 KB · Okunma: 55
  • IMG_4133.jpg
    IMG_4133.jpg
    27.8 KB · Okunma: 53
  • IMG_4135.jpg
    IMG_4135.jpg
    33.4 KB · Okunma: 52
Tamirat bitti orjinalinden sağlam duruyor 🙂 Haftaya denemesini yapacağız bakalım ne olacak botun yapışmadan önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını koyuyorum

Selamlar Tunç
Ben de 2.el bir Cais bot almak üzereyim. Satışı ayna ve kürek takma apartının açılma yapmaya başladığını söyledi. Siz tamir yaptıralı 2 sene olmuş. Yapıştırttığınız yer tekrar açıldı mı? başka açılan yerleri de oldu mu?

Back