doktor sag birakmayan Daimi Üye Kayıt 30 Tem 2017 Mesaj 771 Tepki 805 Ödül 103 Yaş 35 Şehir Edirne 11 Şub 2021 #1 sıfır veya sararmamış/çatlamamış/kırığı olmayan ikinci el çakar sahte arıyorum. elinde fazlalık olan varsa özelden iletişime geçebilir.
sıfır veya sararmamış/çatlamamış/kırığı olmayan ikinci el çakar sahte arıyorum. elinde fazlalık olan varsa özelden iletişime geçebilir.
Theokoles08 Üye Kayıt 26 Eki 2018 Mesaj 94 Tepki 87 Ödül 23 Şehir İzmir 18 Şub 2021 #2 Bende var zıpkan gümüş ve reha tuştaş sahtelerinden 6 tane sıfır ama şu an fiyatları nedir bilmiyorum.
Bende var zıpkan gümüş ve reha tuştaş sahtelerinden 6 tane sıfır ama şu an fiyatları nedir bilmiyorum.
doktor sag birakmayan Daimi Üye Kayıt 30 Tem 2017 Mesaj 771 Tepki 805 Ödül 103 Yaş 35 Şehir Edirne 18 Şub 2021 #3 Theokoles08 demiş ki: Bende var zıpkan gümüş ve reha tuştaş sahtelerinden 6 tane sıfır ama şu an fiyatları nedir bilmiyorum. Hepsini görüntüle... direkt çakar sahte arıyorum; ön ince arkası daha kalın ve pullu olanlardan. temiz su derin merada mesafe atmak için arıyorum.
Theokoles08 demiş ki: Bende var zıpkan gümüş ve reha tuştaş sahtelerinden 6 tane sıfır ama şu an fiyatları nedir bilmiyorum. Hepsini görüntüle... direkt çakar sahte arıyorum; ön ince arkası daha kalın ve pullu olanlardan. temiz su derin merada mesafe atmak için arıyorum.