Satıldı Caldia 3000 Ve Shimano Biomaster 2.46cm 15-50gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cihangir cihan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cihangir cihan

Misafir
daiwa caldia 3000 .... caldıa3000 2009 dıye aratın cıkıyor
4.7.1. devır---6+1 bilya ---77 cm sarım
Shimano Biomaster 2.46cm 15-50gr
shımano kairiki 016 ip sıfır sayılır tek avda ıkı gun once 1 saat kullandım
kesınlıkle takas dusunmuyorum

800 tl 750 oldu 600 oldu iyice kaynasın
500 oldu kaynadı pistii 500

IMG_0318.JPG IMG_0319.JPG IMG_0320.JPG IMG_0321.JPG IMG_0322.JPG IMG_0322.JPG IMG_0324.JPG IMG_0327.JPG IMG_0328.JPG IMG_0329.JPG IMG_0331.JPG IMG_0334.JPG IMG_0336.JPG IMG_0337.JPG IMG_0339.JPG IMG_0341.JPG IMG_0342.JPG IMG_0343.JPG

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
600 yansın kamıs aldım para lazım🙂

Ustam makina Caldiaların eski serisimi?Makina ile ilgili biraz bilgi yazmanız mümkünmü acaba?

(link)
(link)

• Sert karbon fiber Zanion'un gövdesi ve rotoru;
• Yeniden tasarlanan Air Rotor rotor tasarımı, Daiwa Caldia 3000 bobininin (2009) ağırlığını önemli ölçüde azaltarak;
• Su ve kir ataletine su girmesine karşı koruma;
• Korozyona dayanıklı rulmanların CRBB uygulaması;
• Maksimum yem dökümünü elde etmek için bir ters koni ile yapılmış ABS bobin makarası;
•, döngüler ve sakal oluşumu deşarj en aza indirmek için izin veren makara Çapraz Çapraz sarma hakkında olta sarma seğirmesi ve büyük deste uporistymi alıcı hattı büküm için en önemli olduğu;
• En hafif çelik sınıfından yapılmış odun kesicinin oyuk kemerinin uygulanması;
• Sadece Kix ailesinde bulunan özgün tasarımrek makınası dıye gecer
Genel olarak, bobin Daiwa Caldia 3000 (2009), 2009 yılında konu, hala fiyat segmentinde en iyilerinden biri olarak kabul edilir ve bu nedenle, şaşılacak üretilen ve balıkçılık piyasaya dağıtılmaya devam eder.

(link)
(link)

• Sert karbon fiber Zanion'un gövdesi ve rotoru;
• Yeniden tasarlanan Air Rotor rotor tasarımı, Daiwa Caldia 3000 bobininin (2009) ağırlığını önemli ölçüde azaltarak;
• Su ve kir ataletine su girmesine karşı koruma;
• Korozyona dayanıklı rulmanların CRBB uygulaması;
• Maksimum yem dökümünü elde etmek için bir ters koni ile yapılmış ABS bobin makarası;
•, döngüler ve sakal oluşumu deşarj en aza indirmek için izin veren makara Çapraz Çapraz sarma hakkında olta sarma seğirmesi ve büyük deste uporistymi alıcı hattı büküm için en önemli olduğu;
• En hafif çelik sınıfından yapılmış odun kesicinin oyuk kemerinin uygulanması;
• Sadece Kix ailesinde bulunan özgün tasarımrek makınası dıye gecer
Genel olarak, bobin Daiwa Caldia 3000 (2009), 2009 yılında konu, hala fiyat segmentinde en iyilerinden biri olarak kabul edilir ve bu nedenle, şaşılacak üretilen ve balıkçılık piyasaya dağıtılmaya devam eder.
Tmm.tşk ederim inceledim Ustam.

neden sattımıda yazayım ...cok fazla malzemem var eskıden bu benım yaptıgımı babannelerımız yapardı saklamak bendede baslamıs bu huy nasıl kurtulurum tum fazlalıkları elden cıkararak ava gıdıyorum dur yensı kalsın eskıyle gıdeyım huyu basladı kurtulmam lazım 🙂

bu paraya bedava ıpı 150 tl ye aldım kamıs suan ıkınıc elı 350 cıvarıdır makınada nerden baksan 300 tl 400 tl aralıgında yapar makına sıkıntısız ıc aksam olarak

Cihangir abi ile 2015 te alışverişim olmuştu, çok güzel ve temiz ürünler vermişti sağolsun. Yine güzel ürünleri çıkarmış. Sıfırı tüketmemiş olsam kaçmazdı 🙁

Cihangir abi ile 2015 te alışverişim olmuştu, çok güzel ve temiz ürünler vermişti sağolsun. Yine güzel ürünleri çıkarmış. Sıfırı tüketmemiş olsam kaçmazdı 🙁
ne kadar zaman gecmıs aradan su gıbı

• Beğen
Tepkiler: msa
Back