Video Çanakkale at-çek avcıları lüfer ve çinekop avı

mustafaonur

Aktif Üye
Tepki
128
Ödül
53
Balık avlarıyla birlikte video çekimlerimiz de tam sürat devam etmekte.3 kişilik gurubumuzun üyelerinden cihan kardeşimiz askere gittiğinden tüm avlarımız kendisine armağandır.o döndüğünde videolarımız daha da hızlanarak devam edecek.
bu sene sizlerinde fark etmişsinizdir,lüfer avcılığında ciddi bir düşüş söz konusu.gönül isterdi ki kıyıdan sahteyle avcılığı daha bol olsun ama buna da şükür.
bu sezon çok güzel levrek avlarımız olmasına rağmen meralar çok belli olduğundan video paylaşımı yapamadık.ama seneye amatör ruh ile daha profesyonel çekimlerle karşınızda oalcağız.

Tüm balıksevdam.com sakinlerinden bize destek ve yeni videolarımızın takibi için youtube kanalımıza abone olmanızı rica ederim

Bizi izlediğiniz için Teşekkür Ederim

nasip olursa haftaya bir lüfer videosu daha yayınlayacağız.

yeni videomuz yayındadır.iyi seyirler.mera ve kullanılan ekipmanlar aynı balıklar farklı 🙂

Son düzenleme:
Maşallah tebrikler emeğinize sağlık çok pis gaza getirecek görüntüler bunlar 🙂 2015 de doğru dürüst skor yapamadık bakalım nisanı iple çekiyorum.

Sevgili Mustafa;
Seni ve ekipte bulun diğer arkadaşlarımızı tebrik ederim.Çok güzel avlar yapmışsınız,video çekimleri ise bir o kadar güzel olmuş.👍
Askerdeki kardeşimize vatani görevinde başarılar diler,hayırlı teskereler,temenni ederim.Hayırlısıyla askerliğini bitirir,bizlerle yine hep beraber yapacağınız güzel avlarınızı paylaşırsınız. 🙂
Herdaim rast gelmesi dileğiyle.

çok güzel avlar tebrik ederim, ortam güzel. gaza geldim yarın sabah deniz havası alacam 🙂

Mustafa kardeşim,iyileşerek sahalara dönmene sevindim..Elinize emeğinize sağlık daha niceleri olur inşallah..🙂)

herkeze çok teşekkür ederim.sizlerin desteğiyle kanalımızda ki paylaşımlarımız daha da artacak.yeni bir video daha yayınladık.oda dördüncü video olarak başlığa ekledim.iyi seyirler

Back