Hasan bey çok tesekkur ederimMustafa bey size geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Videolar güzel avların devamını dilerim .Rastgele 🙂
Çok tesekkur ederim.hafta sonu için hava baya sakin görünüyor o yüzden at-çek verimsiz olabilir.Mustafa Bey geçmiş olsun.Güzel av çıkarmışsınız.Çanakkaleye boğaza hafta sonları balığa gidiyoruz bu aralar boğazda balık almak zor diyorlardıu arkadaşlar genellikle çupra, karagöz tarzı balıklara gidiyoruz hafta sonu için önerebileceğin bir mevki varmı?
İyi dilekleriniz için çok tesekkur ederim.sizede çok geçmiş olsun.motor büyük sıkıntı .fakat balıkçılık için pratik.onlada olmuyor onsuz daMustafa kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.Bende Seddüle giderken Behram virajında yolda çiğ kalmış orada devirmiştim motoru sağ kol hala geriye çalışmıyor..inşallah sende kalıcı bir hasar olmaz...Videolar için canıgönülden tebrik ederim...Elinize emeğinize sağlık...Tez zamanda sahalara dönmen dileklerimle sağlıcakla kal...
Tüm balık sevdalılarına tekrar merhaba.yayınladığımız 2 videoyu sizlerin beğenisine sunuyorum.tam balıkların kudurduğu,daha çok video paylaşacağımız anda küçük bir motor kazasıyla omuz bağlarımı koparmışım.ben balıktan biraz ayrı kalıcam fakat Cihan SARI ve Aydın ÖNER arkadaşımın avlarını paylaşmaya devam edeceğim.onlar tutmuş ben tutmuşum fark etmiyor.sonuçta Çanakkale nin en sağlam takımıyız 😉
Sizlere iyi seyirler