Çanakkale at-çek avcıları

Tebrikler Mustafa, Cihan..
Çok güzel avlar yapmışsınız..
Bir de ben oradayken denk getirebilseydik.. 🙂

Tebrikler avlarınız hep böyle zevkli olur inş , sadece anlayamadığım şey neden devlet sır ından konuşur gibiyiz özel bir sahte deyip geçmek , diğer bir arkadaşında tahmin ettiğim sahteyse evet hologramı güzel falan tuhaf geldi bana halbuki işin en zevkli kısmı teknik detayları paylaşmak muhabbet etmek yoksa dünyanın en kaliteli sahtesinde bile spin her zaman en zayıf disiplindir et açısından..

Trakonya at çek e mi geldi.ilginç kumda yatar bu balık .dalarlı sahteye ve alçak suda saldırabilir diye düşündüm.ama su soguyunca derine çekilir bu balık.
kaç kişinin oltasına koştum dokunmayın diye sarozda.anılarım depreşti.aman dikkat? bir arkadaşım 2 gün tedavi gördü.bunu görünce seytan görmüş gibi oluyorum.hoş bilip yiyende var. ne bileyim antipatiğim bu balığa..

Tebrikler avlarınız hep böyle zevkli olur inş , sadece anlayamadığım şey neden devlet sır ından konuşur gibiyiz özel bir sahte deyip geçmek , diğer bir arkadaşında tahmin ettiğim sahteyse evet hologramı güzel falan tuhaf geldi bana halbuki işin en zevkli kısmı teknik detayları paylaşmak muhabbet etmek yoksa dünyanın en kaliteli sahtesinde bile spin her zaman en zayıf disiplindir et açısından..
Cihan abi sahte reha tuştaş yapımı facede bulabilirsiniz

image.jpg

estağfirullah niyetim sahte saklamak değil kesinlikle.sadece geç vakitte paylaştığımdan aklıma gelmedi.sahte oğulcanbeyin paylaştıgı sahtedir.hatta fotoda en üstteki sahte benim sahte 🙂 levrekleri yakaladıktan sonra reha abiye göndermiştim.

Son düzenleme:
Back