Çanakkale ocak ayı balık organizasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avcihan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

avcihan

Aktif Üye
Tepki
51
Ödül
38
Herkese iyi günler.Çanakkale'de ocak ayı içinde eceabat- kilitbahir yada saroz da kıyı avında bir kaç arkadaş toplanma düşüncemiz var.Kesin tarih belli değil başka katılmak isteyenler olursa ona göre ortak bir zaman ayarlıyabiliriz.

en verimli aylarda başlıyor çanakkale tarafları için uygun bir tarih belirlenilirse yapılabilir siz hangi tarihlerde düşünüyorsunuz arkadaşlarınızla beraber cihan kardeşim ?

Ben bir ay boyunca çanakkalede olacağım zaman sorunum yok o süre içinde ama gelmek isteyenler olursa bir hafta sonu için karar veririz.

Güzel bir mera ve uygun bir zamanlama ile çok basarılı bir organizasyon ortaya çıkabilir. Mustafanın dediği gibi zamanı geldi 🙂 Sen bu işe bir el at cihan destek gelecektir..😉

isatnbuldan katılacak olan varsa işlerimi ayarlarsam bende gelirim

yarından itibaren 7 ocaka kadar izinliyim.Saroz yapmak istiyorum.yanıma kanka arıyorum

Daha zamanımız var ortak bi zaman denk getirebiliriz inşallah bi kaç gün daha başka katılmak isteyen olursa bekleyelim sonra karar kılarız umarım. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.

Memleketimde bensiz organizasyon olmaz.Saroz deyince akan sular durur.
Zaten siteye üye olduğumdan beri katılmadığım hiç bir organizasyon olmadı memleketi öksüz bırakmayız.Geliriz her türlü hava koşulları ve balık durumuna göre düzgün bir organizasyon 10 numara olur.

Back