Çanakkale'de Av -23 Ağustos 2020

agartan

Moderatör
Yönetici
Tepki
15,358
Ödül
113
Merhabalar
Her yaz bir diğerini aratır oldu.
Av açısından kesat geçen bu yazda da bugün denize girip yüzdüğüm yerde can sıkıntısından sadece eğlence olsun diyerek elime aldığım oltama "üstelik sağda solda insanlar da yüzerken" 40 cm lik bu ufaklık atlayıverdi.
Şunu bir defa daha anladım ki balığa giderken kurmamak gerekiyor. Rahat olmak, kasılmamak gerekiyor. O zaman daha doğal oluyor her şey. Tabii ki bu kişisel görüşüm.

.
IMG_6539.JPG

Kamış: Daiwa Lateo 86ML, 7-35gr
Makine: Shimano Vanquish 3000
İp: Berkley 0,15 mm
Sahte: Fujin Zigzags 105

sayın hocam,
lütfen bu avcılıga örnek olmayınız.
nitekim siz örnek gösterirseniz herkes atar.
plaj bölgelerinde, sabah gün doğarken sıkça rastlanan bir durum.
ispari ve mırmırlarla beraber kiloluk levrekler ayak altında geziniyor.
zıpkıncıların bilgisi oldugu üzere , çevrilmiş yüzme alanlarında av yasaktır kuralına riayeten olta atmam..
birine takılabilir.
örnek teşkil edipte, Sahte takılacak onca çocugu ve gün ışırken denize giren yaşlıları koruyalım..

Son düzenleme:
sayın hocam,
zıpkıncıların bilgisi oldugu üzere , çevrilmiş yüzme alanlarında av yasaktır kuralına riayeten olta atmam..
birine takılabilir.
örnek teşkil edipte, Sahte takılacak onca çocugu ve gün ışırken denize giren yaşlıları koruyalım..

Peki,
Olta attığım yer kordonla çevrili yüzme alanlarından değil.
Öğle saatlerine kadar hafta sonu da olmasına rağmen en fazla 15-20 kişinin bulunduğu bir yer.
Olta atarken yanlışlıkla bile olsa etraftakilerin değil üstüne yakınına bile düşmesine imkan olmayacak boşluklar olmasına dikkat ettiğim için bahsettiğiniz risklerin hiç biri mevcut değil.

Benim de sizin için bazı eleştirilerim olacak;
Öncelikle kimsiniz?
Profilde adınız, yaşadığınız yer mevcut değil.

Dün bu rapordan sonra ve belli ki bana cevap yazmak için üye olmuşsunuz. Gerçi bu sayede forum yeni bir üye kazanmış oldu ama umarım kalıcı olursunuz.

Bana bir yerlerden düşmanlık güttüğünüz hissine kapıldım. Neden?

Tebrikler Şeref Abi. Çok pişman olmuş gibi bakıyor fotoda.

Bir kaç gündür forumda yeni üyelik alıp yıkıcı eleştiriler yapılmaya başlandı. Sebep belli değil. Benim bu forumda ilk açtığım konuyu bile yerden yere vurdu birisi.

Bir de sorum olacak. İğneleri nasıl böyle koruyabiliyorsun. Dün bir iğne kırıldı. Paslanmış. Diğer ikisini de ben kırdım. Ciddi korozyon sorunum var. Tüm sahtelerin iğnelerini değiştirmem gerekiyor.

Tebrikler Şeref Abi. Çok pişman olmuş gibi bakıyor fotoda.

Bir kaç gündür forumda yeni üyelik alıp yıkıcı eleştiriler yapılmaya başlandı. Sebep belli değil. Benim bu forumda ilk açtığım konuyu bile yerden yere vurdu birisi.

Bir de sorum olacak. İğneleri nasıl böyle koruyabiliyorsun. Dün bir iğne kırıldı. Paslanmış. Diğer ikisini de ben kırdım. Ciddi korozyon sorunum var. Tüm sahtelerin iğnelerini değiştirmem gerekiyor.

Pişman olmuştur bence de Nedim..
Aslında bu boy bir balığı alıkoyduğum için ben de pişmanım ama daha iyisini denk getiremedim hem geçen yaz, hem de bu yaz. Umarım önümüzdeki bir ayda daha iyileri rast gelir..

Sahte yeni, hem de yepyeni.. 🙂
Açık söylemem gerekirse sahtelerimi tatlı su ile yıkamıyorum taaa ki sezonu kapatana kadar.
Sezon sonunda yapılan işin de aslında beş kuruşluk faydası yok tabii.

sayın hocam,
birine takılabilir.
Sanırım bu forumda bu tür bir eleştirinin yapılacağı son insan Şeref abidir.

Back