Çanakkale'de Av -23 Ağustos 2020

Tebrikler abim ardı gür olsun. Süpriz diye buna derler.
Sahte bendeki FULL FİSH Akıncı F110 a çok benziyor.
Bu sahtenin orijinali "eğer yanılmıyorsam" Patchinko 500G.
Bir eşdeğer ürün olarak Fujin bence tatmin edici bir aksiyona sahip.

Sonuç olarak hepimiz biliyoruz ki FUJIN bizdeki bir girişimcinin yarattığı marka ve ürünleri de Daiwa, İma vs gibi markalı sahtelerin eşdeğerleri/benzerleri. Belki iki yıldır sahte almamıştım. Fiyatı 60 lira ya da 65 lira olunca alıp deneyeyim dedim. Sohte bence başarılı.

Demek bir de Fullfish alıp denemek gerek. Balıkların büyüyeceğini de hesap ederek bir tık büyük boyu için tavsiye edeceğin bir modeli tavsiye edersen sevinirim. Ben dönene kadar lüfer başlar mı bilemem ama levrek ve lüfer için uygun bir kaç model işime yarar.

Tebrikler şeref abi daha nice güzelliklere
Teşekkürler Orhan
Ben sanırım yanlış yerlerde arıyormuşum da bulamıyormuşum.
Meğer evimin yakınlarında yaşarmış. Bu bölge insan popülasyonu açısından kalabalık diye denemiyordum hiç. Denemek lazımmış..

Tebrikler abi..
Cep telefonun kamerası da iyiymiş 🙂 güzel bir kare olmuş

Marifet çekende sanırım.
Sevgili eşim foto işine çok meraklı. Sıkılmasam 1 saat kadar çekerdi ve muhtemelen daha da iyileri ortaya çıkardı.
Zaman konusunda anlaşamıyoruz kendisiyle. Benim için anı, onun için sanat demek fotoğraf.. 🙂

Sanırım bu forumda bu tür bir eleştirinin yapılacağı son insan Şeref abidir.

Desteğin için teşekkür ederim Hakan

Merhabalar
Her yaz bir diğerini aratır oldu.
Av açısından kesat geçen bu yazda da bugün denize girip yüzdüğüm yerde can sıkıntısından sadece eğlence olsun diyerek elime aldığım oltama "üstelik sağda solda insanlar da yüzerken" 40 cm lik bu ufaklık atlayıverdi.
Şunu bir defa daha anladım ki balığa giderken kurmamak gerekiyor. Rahat olmak, kasılmamak gerekiyor. O zaman daha doğal oluyor her şey. Tabii ki bu kişisel görüşüm.

.109267 dosyayı görüntüle

Kamış: Daiwa Lateo 86ML, 7-35gr
Makine: Shimano Vanquish 3000
İp: Berkley 0,15 mm
Sahte: Fujin Zigzags 105

Tebrikler Şeref abi ,
levrek için olan tabularda böyle böyle yıkılıyor dalga, basınç , gelgit , gürültü , vs. 😀 Ardı bol olsun.

Tebrik ederim çok yakışıklı bir balıkmış 🙂

Balığın nerde olacağı hiç belli olmuyor, bundan bir kaç yıl önce marmara'da öğle güneşinin altında, kalabalıktan çokta uzak olmayan bir mevkide şiş ile sülünez çıkarırken belime gelmeyen suda, etrafımda bacak gibi levrekler dolaşmıştı. sanırım sülünez şişinin sesi ve parlak görüntüsü cezbetmişti. Elim ayağım dolaşmıştı, hemen çıkıp takımları alıp saatlerce deneyip bir tane vuruş bile alamamıştım.

Deneyimler elbet önemli ama yok, dışardaki sesi duyarmış, fazla kıyıya yaklaşmadan atış yapılacakmış falan bazen bu tür şeyler kafamda soru işaretleri yaratmıyor değil.

Merhabalar
Her yaz bir diğerini aratır oldu.
Av açısından kesat geçen bu yazda da bugün denize girip yüzdüğüm yerde can sıkıntısından sadece eğlence olsun diyerek elime aldığım oltama "üstelik sağda solda insanlar da yüzerken" 40 cm lik bu ufaklık atlayıverdi.
Şunu bir defa daha anladım ki balığa giderken kurmamak gerekiyor. Rahat olmak, kasılmamak gerekiyor. O zaman daha doğal oluyor her şey. Tabii ki bu kişisel görüşüm.

.109267 dosyayı görüntüle

Kamış: Daiwa Lateo 86ML, 7-35gr
Makine: Shimano Vanquish 3000
İp: Berkley 0,15 mm
Sahte: Fujin Zigzags 105

tebrikler Rastgele

Back