Çanakkale'de Av (kolyoz-uskumru Avı 3) Temmuz 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agartan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler Şeref abi zevkle okudum raporu, anlasilan cift haneli sayilara kadar gidecek rapor 🙂
Teşekkürler Oğuz.
Bir sonrakinde bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağım.. 🙂

Kamis cok guzelmis, keske benim olsa 😀 eline saglik Seref abi, avlarini keyifle takip ediyorum.. cok ozledim canakkaleyi, askerlik yaptigim yer.. o zaman bu balik isini bilsem baya guzel olurmus.. kismetin bol olsun..
Teşekkürler
O kamışı bir kepçe takasına ilaveten bir miktar da para vererek edindim.
Uzun zaman yattıi Pendik kıyılarından bir iki defa istavrite çapari atmak için denedim ama çapari koparmaktan verim alamayınca kutusuna koydum yine.
İlk defa geçen sene burada Kolyoz avında denedim ve çok sevdim. Taşıması çok zor ama avı güzel.. 🙂
Senin kamış stoku da eşsiz bu arada..

En az tuttuğunuz balıkları görmek kadar yazdığınız raporu okumakta keyifli oluyor hocam 🙂 Rastgelsin...

Teiekkürler Ahmet
Beğenmene sevindim..

Avlarken, tüketirken ve bir de yazarken ayrı mutlu oluyorum bu balık işinde.
Ayrıca balık baştan kokar, moderatörler rapor açmıyor ki biz neden açalım demesinler diye de ayrı bir şevkle, özendirme-örnek olma adına da yazıyorum.

Tebrikler Şeref abi , afiyet olsun.
Daha irilerine rast gelsin abi.
Teşekkürler Fatih
Boylar küçük ama tek tek yakalandığı için her birinin oltada verdiği his inanılmaz. Kim bilir, Norveç Uskumru boylarında bir tanesi oltaya takılsa ortalığı nasıl karıştırır. 🙂

Teşekkürler
O kamışı bir kepçe takasına ilaveten bir miktar da para vererek edindim.
Uzun zaman yattıi Pendik kıyılarından bir iki defa istavrite çapari atmak için denedim ama çapari koparmaktan verim alamayınca kutusuna koydum yine.
İlk defa geçen sene burada Kolyoz avında denedim ve çok sevdim. Taşıması çok zor ama avı güzel.. 🙂
Senin kamış stoku da eşsiz bu arada..
Bende 3.66 olan kamisi kolay tasiyamiyorum ama kullanimi cok keyifli.. bu sene iki spin kamista sattim, malzeme cok balik az olunca anlami kalmiyor.. karadenizde son senem.. seneye yaz marmariste neler lazim olur bilemiyorum, belki eklemeler yapabilirim.. sizden bol bol yardim istiycem 🙂 guzel bir surf takim yapmam gerekebilir..

Back