Çanakkale'de Av (Kolyoz-Uskumru Avı 4) Ağustos 2019

Tebrikler Şeref abi. Keşke karşılaştığın acemi avcılardan biri de ben olsaydım. 🙂 Tecrübelerin bu hobiden aldığım zevki daha da arttırabilirdi. Bir şeyleri acı çeke çeke , duvara toslaya toslaya öğrenmek kalıcı olsa da insanı çok yıpratıyor. Ana maksat rahatlayıp stres atmak iken bazen kendi acemiliğimden sinir küpü oluyorum. Bakalım, inşallah bir gün rastgelebilriz.

Şeref çok keyifli bir av olmuş tebrikler
Sıyırtma yerine 60 gr jig denesene
Sonucu merak ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Murat
Bu sene gelirken jiglerimi getirmemişim.
Bu testi seneye bırakıyorum maalesef..

Tebrikler Şeref abi. Keşke karşılaştığın acemi avcılardan biri de ben olsaydım. 🙂 Tecrübelerin bu hobiden aldığım zevki daha da arttırabilirdi. Bir şeyleri acı çeke çeke , duvara toslaya toslaya öğrenmek kalıcı olsa da insanı çok yıpratıyor. Ana maksat rahatlayıp stres atmak iken bazen kendi acemiliğimden sinir küpü oluyorum. Bakalım, inşallah bir gün rastgelebilriz.
Teşekkürler Mesut
İlk başlarda ben de çok zorluklar çektim. Saçmasapan malzemelerle başladım.
Deniz kenarına gide gele gide gele her şeyden ders çıkara çıkara bir parça geliştirdim kendimi ki ondan sonra balıkçıların arasına karışabildim.
Şimdi ben yardıma ihtiyacı varmış gibi duran birini görürsem tereddütsüz sorup derdini çözmeye çalışıyorum.
Bazen de yardım etmeye çalışırken, deyim yerindeyse "kaş yapayım derken göz çıkarıyorum". 1-2 hafta önce birine atış yapmayı göstermek için kamışı istedim, kurdum ve tam attım ki çaaat diye bir ses..
Sen şimdi misina koptu falan sanıyorsun ama kamış kırıldı kamış.. 😀 Hem de 50gr sıyırtma atarken.. Kamışın alttan 30cm lik bölümü kırılıverdi. O seviyeden sonrası destekli ama o kısım içi bomboş bir şey
Kamış+makine +ıvır zıvırlar 160 liraymış. Neyse ki o da biliyor malının ne olduğunu da sorun çıkmadı.

Şeref Bey; kanımca jig ile de güzel çalışır bu mevsimde mera..
Denemekte fayda var..
Arada deneyenler oluyor hafif jiglerle ama başarı oranı o merada zayıf. Bir diğer merada jiglerle güzel av yapıldığını duyuyorum ama o merada taştan taşa sekmek zor geliyor bana..
Daha ağır jiglerle denemek lazım belki ama bu sene getirmemişim jiglerimi.
Kısmetse seneye artık.

Back