Çanakkale'den Selamlar

Aslında spin kamışımda var turnada kullanıyordum 20-40 atarlı ağır bı kamış ama denizde hiç denemedim o yüzden yemli avlanmayı tercih ettim. Dün gittim DSİ arkasına bir vuruş ve bı lüfer den başka bişi yoktu sabahtan akşama kadar . Spin için sahte onerirmisiniz lufer

En güzeli masraflı olmayan, ziyadesiyle de fiyat performans ürünü
kendo seabass minnow 125 f (21 gr eski seri )
Renkler de ise tercihiniz bölgenize göre etkili olabilir 😉

Rastgelsin

Ben İstanbul avcılığından bezdim sanki.
Bu bezginlik yüzünden balığa gitmiyorum.
Yoksa LRF’ye bulaşmamış olmam yönteme olan karşıtlığımdan değil. 🙂
şeref bey kıyı balıkçılığı için aynı duyguları paylaşıyorum. bu sene keyif almadığımı hissettim.

Konu açılmışken ben de arada kaynayayım. Cuma günü bir kaç saat geyikli taraflarında olacağım, bu zamanda kıyıda balık var mı? Niyetim lrf takımı ile yemli avlanmak 🙂
Geyiklide feribot iskelesine girebilirse (normalde izin vermiyorlar) bildiğin akvaryum. Ben bozcaadaya her gidişimde salarım oltamı feribot kalkana kadar. inanılmaz balık var orada. Herkez başıma toplanır çok keyifli 10-15 dakika geçiririm.

Merhabalar. İsmim Hakan. Öğretmenim. Daha önceleri Çanakkale'nin Yenice ilçesinde ikamet etmekteyken şimdi merkeze taşındım. Ve de yapmak istediğim ilk işler içinde boğazda balık avı var. Daha önceleri tatlı su balıkçılığı yapmama rağmen tuzlu suda balık avlamışlığım sayılıdır. İnşallah sizler sayesinde önce bir olta takımı toplamak, sonrasında da sizlerle tatlı anılarımı paylaşmak istiyorum.
Herkese bol şanslar, rastgele...

Back