ÇApari dolanması

Not:Hazır 50 ve 100 lük satılan kösteklerin misinaları ve iğneleri
çoğu maalesef kalitesizdir.
Çamlı bahçeden ahmet reis on numara köstek yapar özel sipariş,
karışık renk.
 
Misinayıda kendiniz üretmiyorsanız 🙂 kullandığınız markayı kalınlığı öğrenebilir miyiz ? benden ve köstek için
ehüehü ehü 🙂 ben üretmiyorum ama okuyabilirseniz buyrun markası bu

0.10 kalınlık, yapısı serttir o sebeple gam olayı ve dolaşma problemlerine karşı etkili, 5 km uzunlukta ve fiyatı aldığımda 35 di.

beden için bende Oscar tercih ediyorum. duruma göre 020-035
 

Dosyalar

  • IMG_20170517_211956.jpg
    IMG_20170517_211956.jpg
    69.2 KB · Okunma: 52
  • IMG_20170517_212012.jpg
    IMG_20170517_212012.jpg
    38.1 KB · Okunma: 50
Birkan birde köstekleri kullanmadan kaynar suya sok çıkar,
sıcak suda gam alır.
Not: GOP'un neresindesin yakınız herhalde.🙂
 
Sevgili Birkan;

Konuyla ilgili epey yorum gelmiş herbiri ayrı ayrı değerli yorumlar.

Bende konuya başka bir yorum getireyim.

Avlandığın meradaki suyun hareketleri,su üstü akıntılı,dip çalkantılı olması gibi,Bulunduğun meranın ilişkenli mera olması,Meraya uygun ağırlıkta kurşun kullanılmaması gibi. Olması gerekenden ağır kurşun kullanırsan merada ilişkenlere fazla takılır ve dolanmalar olur,atçek yaparken,takımı dibe yatacak kadar boşluk bırakırsan dolanmalar kaçınılmaz olur.

Kurşunun dibe değdiğini hissettiğin an boşluğu alman,ve her zaman kaç gram kurşun kullanırsan kullan,oltanın ucunda kurşunun ağırlığını hissetmen gerekir,oltanın ucunda kurşunun ağırlığını hissetmedin an bilki dolanmalar kaçınılmaz olacaktır.

Çapari yapımın ve Çapariyle avclılığın tecrübeyle artacaktır.

Herdaim rast gelmesi dleğiyle

İyi forumlar
 
Caparide kullandiginiz ignedeki flos yada tuyun uzunlugu bir igne boyu kadar olmali derdi rahmaetli babam bende uygularim ve cok az karisma olur .

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Back