Capari ibrisim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RebellioN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RebellioN

Aktif Üye
Tepki
99
Ödül
53
IMG_20171109_003514.png
Arkadaslar kosteklerdeki kirmizi ibrisim mi ?
Yoksa farkli birsey mi ?
Bu kirmizi naylon ip mi baska bir malzememi,yoksa oje turu birsey mi surulmus..
İbrisim ile kostek baglama hakkinda bilgisi olan var mi?
Teşekkürler

Son düzenleme:
Burada kullanılan malzemeyi mühür mumu diye tahmin ediyorum.

Ben kendi yaptığım çaparilerde, kösteği bağladıktan sonra ibrişimi iğnenin üzerinde bulunan düğümlü misinanın üzerine sarıyorum. Ya da uğraşmak istemezsem, o an üşendiysem kırmızı oje damlatıyorum.

ibrişim ile asist iğne bağlanıyor ama köstekler genelde misina ucu kırmızı boyaya batırılıp o şekilde direk bağlanıyor. baı arkadaşalr ise düğüm yerini sonradan oje ile de boyayabiliyor.

ibrişim ile asist iğne bağlanıyor ama köstekler genelde misina ucu kırmızı boyaya batırılıp o şekilde direk bağlanıyor. baı arkadaşalr ise düğüm yerini sonradan oje ile de boyayabiliyor.
Hazir boyali kosteklerim var kirmizi oje ile bir ara yapmistim biraz koyu geldi acaba su ile acsam nasil olur ojeyi?

Hazir boyali kosteklerim var kirmizi oje ile bir ara yapmistim biraz koyu geldi acaba su ile acsam nasil olur ojeyi?
Olabilir, Geçen bir malzemecideydim ismini vermeyeyim çapari ağırlıklı çalışıyor, orada gördüm turuncu glow özellikli bir kutu boya kullanıyordu. bu akşam yine gideceğim sorarım ne boyası olduğunu.

Olabilir, Geçen bir malzemecideydim ismini vermeyeyim çapari ağırlıklı çalışıyor, orada gördüm turuncu glow özellikli bir kutu boya kullanıyordu. bu akşam yine gideceğim sorarım ne boyası olduğunu.
Teşekkürler sağolasin

Back