Capari icin hafif kamis

BulutveGunes

Aktif Üye
Tepki
152
Ödül
53
Merhaba forumdaslar, elimde gecen sene aldigim goldfish 390 kamis var. Ama hem agir hem de 100gr kursun ararken mubarek sanki 2 kiloluk disk atar gibisin.
Yuzde 80 capari, yuzde 20 siyirtma icin kullanilacak, hafif (omuzum sakat), 100gr kursunu hissettirmeden uzaklara atacak bir kamis ariyorum. 500tl max butcem.
Okuma avenger 65 makine ile kullanilacak.

Selamlar

Öncelikle geçmiş olsun ben bu kamışı öneririm Lineaeffe Spider Surf 420 cm Kamış , ultra hafif ve sağlam karbon malzeme ile üretilmiş 345 gr ağırlıkta 220 gr aksiyon birde surf mill var oda aşağı yukarı aynı ağırlıkta fiyat olarakta 220-230 tl arası rastgele

Kesinlikle limeaeffe spider surfer 200 gram kursunu rahat atan 335 gram bir kamis 50-200 arasi her agirligi at kus gibi hafif bende avengerle kullaniyoeum harika

Merhaba forumdaslar, elimde gecen sene aldigim goldfish 390 kamis var. Ama hem agir hem de 100gr kursun ararken mubarek sanki 2 kiloluk disk atar gibisin.
Yuzde 80 capari, yuzde 20 siyirtma icin kullanilacak, hafif (omuzum sakat), 100gr kursunu hissettirmeden uzaklara atacak bir kamis ariyorum. 500tl max butcem.
Okuma avenger 65 makine ile kullanilacak.

Selamlar
Birde buna bakın:
Shimano Beastmaster Ex Teleskopik Surf Kamış 4.30 mt 200 gr Shimano Surf Kamışlar | Hedef Balıkta

Arkadaslar cok sagolun. Hepsini inceleyecegim, hayatta tecrubenin onune birsey gecemez o yuzden kullanip da memnun oldugunuz kamislari yazmaya devam ederseniz sevinirim

Kudos green face di sanırım lineefe den sıkılırsam sırada bu var
(link)

Back