Capari icin hafif kamis

Al bir tane italcanna kombat hem çapari hem sıyırtmaI ITALCANNA KOMBAT OZ1610 420 cm OLTA KAMIŞI piyasanın en hafif el yapımı kamışı ve italya üretimi yani çin üretimi değil 4 senedir kullanırım hem çapari hem sıyırtma hem kurşun arkası rapala tavsiye edeceğim altarnatifsiz tek kamış

Öncelikle geçmiş olsun ben bu kamışı öneririm Lineaeffe Spider Surf 420 cm Kamış , ultra hafif ve sağlam karbon malzeme ile üretilmiş 345 gr ağırlıkta 220 gr aksiyon birde surf mill var oda aşağı yukarı aynı ağırlıkta fiyat olarakta 220-230 tl arası rastgele
bende hafif kamış olarak spider surfu aldım ağırlık 370 gram. Son nesil. Sanırım eski hataları düzeltmişler. Surfmillden uzal durun derim.

Yemli atabilmek için mi değiştirdiniz? Hangisinden memnunsunuz? özellikle hafiflik yorma ve örneğin istavritlerin ağzını koparmama yönünden karşılaştırır mısınız?

açıkcası bende 2 kamış ve 2 makina var trio rex 3 parca ve appower 8000 birlikte kullanmak için aldım fakat kamısı kullanmak pek nasip olmadı yani spider varken gerek görmüyorum genelde kursun arkası rapala calısıyorum avenger iyi bir makine sarımı güzel rahat pek yormuyor ama tabiki appower 8000 daha güçlü ve daha saglam bir makina bu sebeple trioyu satılıga koyup appower makinayıda spider surfe taktım agırlık bakımından makinalar birbirine zaten oldukca yakın ben appower seviyorum ondan onu kullanıyorum ama avengeride uzun süre kullandım hiç bir zaman üzülmedim çapariyle istavritte gayet güzel ve rahat tuttum palamutta tuttum 200 gram kursunla dişlide tuttum sizi üzmeyecek bir makina oldugunu söyleyebilirim kesinlikle ama daiwayı kullanmadıgımdan ona yorum yapamıyorum

Peki spider surf e takim yine oncelikle hafif olan torku yuksek makina tavsiyeniz var mi? Bende avenger 65a var ama yuk altinda bayagi ses yapiyor. Butce 300tl

Makina konusunda pek bi bilgim yok rtx65 ler hafif guzel diyorlar ama daha iyi onerileri isi bilen abiler ustalar yapacaktir ben sadece forumlarda duydugum kadariyla yazdim

Back