Bide bu misinaya dünya para vermisindir abi 🙂 sana bir öneride bulaniyim aşağıdaki boncuk bobin misinadan alırsan seni rahat 10 sene götürür 🙂 kod numarası 150 misina çapı 0.13 mm mikrometre ile olctum misina diyelimki gam yaptı elle şöyle misina üzerinden bir kaç kez geçiliyor anında ilk günkü formuna geliyor üstelik fiyatı sadece 5 TL 🙂Shimano 0,14 aldım almaz olaydım felaket misina anında gam yapıyor tam bir çöp![]()
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuzdu o sorun değil de emeğe üzülüyorum, bağlıyorsun hazırlıyorsun bir balıkta yay gibi oluyor hasta ediyor. 0.24 yapıyorum artıkBide bu misinaya dünya para vermisindir abi 🙂 sana bir öneride bulaniyim aşağıdaki boncuk bobin misinadan alırsan seni rahat 10 sene götürür 🙂 kod numarası 150 misina çapı 0.13 mm mikrometre ile olctum misina diyelimki gam yaptı elle şöyle misina üzerinden bir kaç kez geçiliyor anında ilk günkü formuna geliyor üstelik fiyatı sadece 5 TL 🙂
![]()
![]()
Dıp not : resımde gordugun mısınayı 6 senedır kullanıyorum halen bıtıremedım 🙂
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gayette balık alıyor 

Cumhur 0.8 lik 1000 lik makarayı neyapacaksın,?
üstten biraz kullanacaksın sonra kalacak alttaki sarılı misina durdukça buruşacak işe yaramıyacak.
100mt'lik aldınmı dünyanın kösteği çıkar🙂
baglamadan once mısınanın gamını al abı once mısınayı komple ac sonra mısına gergın durucak bır sekılde bır yere sar ben 2 sandalye arasına sarıyorum o sekılde 1 gun bekletıyorum en son sıcak su ıle guzelce gamını alıyorum sonra baglamaya baslıyorum.Ucuzdu o sorun değil de emeğe üzülüyorum, bağlıyorsun hazırlıyorsun bir balıkta yay gibi oluyor hasta ediyor. 0.24 yapıyorum artıkgayette balık alıyor
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide bu misinaya dünya para vermisindir abi 🙂 sana bir öneride bulaniyim aşağıdaki boncuk bobin misinadan alırsan seni rahat 10 sene götürür 🙂 kod numarası 150 misina çapı 0.13 mm mikrometre ile olctum misina diyelimki gam yaptı elle şöyle misina üzerinden bir kaç kez geçiliyor anında ilk günkü formuna geliyor üstelik fiyatı sadece 5 TL 🙂
![]()
![]()
Dıp not : resımde gordugun mısınayı 6 senedır kullanıyorum halen bıtıremedım 🙂
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu misinayi nerde bulabiliriz 🙂
İlgiyle ve merakla takip ettiğim bir konu olması sebebiyle
deneyim ve tecrübelerden yararlanmak adına ;
özellilikle istavrit çaparisinde ben ip kullanıyorum ama kösteğe dolanma sorunu yaşıyorum birde sanki organzelere görede avcılığı biraz daha az gibi
merak ettiğim
ip,floş,organze,kurdela,ipek ,tüy v.s
bu ürünlerden hem daha avcı hemde dolanma vs gibi problemleri daha az olan en fazla performans alınan ürün olarak ne tavsiye edersiniz.