Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Shimano 0,14 aldım almaz olaydım felaket misina anında gam yapıyor tam bir çöp
7c6db49933f365a7e873a737e3177acf.jpg

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shimano 0,14 aldım almaz olaydım felaket misina anında gam yapıyor tam bir çöp
7c6db49933f365a7e873a737e3177acf.jpg

Bide bu misinaya dünya para vermisindir abi 🙂 sana bir öneride bulaniyim aşağıdaki boncuk bobin misinadan alırsan seni rahat 10 sene götürür 🙂 kod numarası 150 misina çapı 0.13 mm mikrometre ile olctum misina diyelimki gam yaptı elle şöyle misina üzerinden bir kaç kez geçiliyor anında ilk günkü formuna geliyor üstelik fiyatı sadece 5 TL 🙂

2369056db8c2c6a6c778dd13445440b2.jpg
ad56aade44fad2e7d78d5b329cc7779b.jpg

Dıp not : resımde gordugun mısınayı 6 senedır kullanıyorum halen bıtıremedım 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bogaz da capariye atlayan supriz cinekop palatmut raporlarinin gazina geldim
Zargana ipegi simli flos ile cinekop caparisi yapmaya calisicam 🙂 1507371509806.jpg

Bide bu misinaya dünya para vermisindir abi 🙂 sana bir öneride bulaniyim aşağıdaki boncuk bobin misinadan alırsan seni rahat 10 sene götürür 🙂 kod numarası 150 misina çapı 0.13 mm mikrometre ile olctum misina diyelimki gam yaptı elle şöyle misina üzerinden bir kaç kez geçiliyor anında ilk günkü formuna geliyor üstelik fiyatı sadece 5 TL 🙂

Ucuzdu o sorun değil de emeğe üzülüyorum, bağlıyorsun hazırlıyorsun bir balıkta yay gibi oluyor hasta ediyor. 0.24 yapıyorum artık gayette balık alıyor

Ucuzdu o sorun değil de emeğe üzülüyorum, bağlıyorsun hazırlıyorsun bir balıkta yay gibi oluyor hasta ediyor. 0.24 yapıyorum artık gayette balık alıyor

baglamadan once mısınanın gamını al abı once mısınayı komple ac sonra mısına gergın durucak bır sekılde bır yere sar ben 2 sandalye arasına sarıyorum o sekılde 1 gun bekletıyorum en son sıcak su ıle guzelce gamını alıyorum sonra baglamaya baslıyorum.

Bu misinayi nerde bulabiliriz 🙂

Bu misinayi nerde bulabiliriz 🙂

ben maltepede boncuk mısına satan yerden almıstım asıl yerı mahmutpasada boncuk malzemelerı satan bır sokak var sokagın ısmını sımdı hatırlayamadım gezerken sureklı nedense o sokaga gırıyorum 🙂 orada daha uygun fıyata alabılırsınız. bu arada yolunuz o tarafa tuserse tuy cesıtlerınede bakın derım (link) bu magzanın tuy cesıtlerı guzeldır bılgınız olsun

İlgiyle ve merakla takip ettiğim bir konu olması sebebiyle
deneyim ve tecrübelerden yararlanmak adına ;

özellilikle istavrit çaparisinde ben ip kullanıyorum ama kösteğe dolanma sorunu yaşıyorum birde sanki organzelere görede avcılığı biraz daha az gibi
merak ettiğim

ip,floş,organze,kurdela,ipek ,tüy v.s

bu ürünlerden hem daha avcı hemde dolanma vs gibi problemleri daha az olan en fazla performans alınan ürün olarak ne tavsiye edersiniz.

İlgiyle ve merakla takip ettiğim bir konu olması sebebiyle
deneyim ve tecrübelerden yararlanmak adına ;

özellilikle istavrit çaparisinde ben ip kullanıyorum ama kösteğe dolanma sorunu yaşıyorum birde sanki organzelere görede avcılığı biraz daha az gibi
merak ettiğim

ip,floş,organze,kurdela,ipek ,tüy v.s

bu ürünlerden hem daha avcı hemde dolanma vs gibi problemleri daha az olan en fazla performans alınan ürün olarak ne tavsiye edersiniz.

Hemen hemen her ıp palaya dolanır ayrıca kostek kısa surede kullanılmaz hale gelır. bu durumu onlemenın bır kac yolu var ama uzun sure kullanımda malesef pek randımanlı olmaz gunu kurtarır. ayrıca herkezın yaptıgı caparı kendıne gore guzeldır el emegı goz nuru kanımca her zaman ıcın en ıyısıdır ınsan kendı caparısını kendı yapınca bırde o caparı balık yakalayınca daha mutlu oluyor ayrıca kımımız ıpı sever kımımız organzeyı ben soyle yapıyorum once havaya sonra suyun durumuna gore takım tercıgımı yapıyorum hangısı guzel calısıyor ıse onla caparı avlanmaya devam edıyorum cesıt yapmak herzaman ıcın ıyıdır mutlaka cesıt takım cantanızda bulundurun.

ıp ıle yaptıgım uygulamalar.

1'ci yontem sekerlı serbet suyu 🙂 annelerımızın baklava ıcın yaptıgı bıldıgımız sekerlı serbet suyu 🙂 hazırlanısı bır kaseye su konulur sonra bolca toz seker eklenılır suda erıyene kadar guzelce karıstırılır sonra kullanıcagımız ıp hazırladıgımız sekerlı serbet suyuna bırakılır ıp ıyıcene ıslandıkdan sonra kuru yada gunes goren bır ortama bırakılır sekerın yapısma ozellıgı oldugundan dolayı ıp kuruduktan sonra kas katı olur ve bu sekılde ıgneye baglanılır 1 yontem bu

2 cı yontem nalburlarda yada koctas vs gıbı yerlerde sıvı sılıkon spreyı satılır bu spreyı kullanıcagımız ıpe sıkılır sılıkon kuruduktan sonra seker gıbı kas katı olur ıp katı oldukdan sonra kostek baglanmaya baslanılır.

3'cu yontem asagıdakı ıp bu ıp bıldıgımız halat kemerı urun polyester ve naylon karısımı malzemeden yapıldıgını soylemıstı satıcı bu malzemelerde suya dayanıklı oldugundan oturu alıp denemek ıstedım benımde gozume caparıde entarasan urunler her zaman gozum ılısır bundan guzel caparı olur dedım oyle aldım ıyıkıde almısım su an severek kullanıyorum ve cok memnunum su tutmuyor ıp su an bu urun satılıyormudur bılemıyorum aldıgım yer atalar karayemıs yanında west marıneden aldım ellerınde halen varmıdır bılemıyorum sormanız gerekıyor.

o3bjbq.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back