Çaparide Kullanılan İp ,Floş ,Organze , Tüy Çalışmalarım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayrampasada bı fırma satıyor markası kodu malesef bılmıyorum kılosuna 60 tl dıyorlar bır bobınıde sanırım 350 gr ne oyle bırsey ımıs.
bizim istavritler o kadar yiyemez 😀 sağol abi bilgi için

bizim istavritler o kadar yiyemez 😀 sağol abi bilgi için
İbrahim üsküdar rastgele de var 8 lira mı neydi. Ufak bobin tarzı 3 şeritten oluşuyor ben almıştım ama fiyattan tam emin değilim zaman geçti o civar olması lazım

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnternette ünlü bir çapari ustasının 0,08 mm köstek ve 0,10 mm çapari bedeni kullandığını gördüm. Bu inceliğin kesinlikle avcı olduğunu söyledim.

Sizce de bu kadar ince takım daha avcı olur mu?
Ve -boğaz gibi- akıntının çok olduğu yerlerde bu incelikten bir takım ile ağır kurşunlar atmak nasıl mümkün olabilir, merak ediyorum 🙂

İnternette ünlü bir çapari ustasının 0,08 mm köstek ve 0,10 mm çapari bedeni kullandığını gördüm. Bu inceliğin kesinlikle avcı olduğunu söyledim.

Sizce de bu kadar ince takım daha avcı olur mu?
Ve - boğaz gibi- akıntının çok olduğu yerlerde böyle bir takım ile ağır kurşunlar nasıl atılabilir, merak ediyorum 🙂

ınce takım evet daha avcı olur lakın kotu taraflarıda vardır bırıncısı ınce takım kısa zamanda cabuk dolanır kostek gam yapar vs gıbı sıkıntılar cıkarır ayrıca ınce takımı agır kursunlarla atmak pek mumkun olmaz anca yumusak atıslarla agır kursunlar atabılırsınız bu seferde ıstedıgınız mesafelere atmak sızın ıcın zor olur. abanarak agır kursunlarla ınce takım ıle atıs yaptıgınızda bedenden kopması an meselesı olur.

İbrahim üsküdar rastgele de var 8 lira mı neydi. Ufak bobin tarzı 3 şeritten oluşuyor ben almıştım ama fiyattan tam emin değilim zaman geçti o civar olması lazım

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağ ol Bora abi bakarım indiğimde

bu bobın oldugu ıcın ılk etapta sana pahalı gelebılır. bu urunun ufak makaralarda satılanı var uskudarda bulabılırsın onlar az olur lakın fıyatları daha hesaplı olur.

abi aslında daha uyguna geliyor böyleleri de haftada 2 çapari ya yapıyorum ya yapmıyorum porsiyon büyük gelir yani 😀

Ordek tuyu kombini.

20884822_10155490205836544_645311902_n.jpg

Envantere yeni katılan mor simler
df862a7a3cf6978259633a4c35c5368f.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back