Captain lrf kamıs hakkinda bilgi ve tavsiye.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AuraEmre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AuraEmre

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhabalar

Lrf kamışı alacagım ve en ekonomik yoldan ve olabildigince iyi bir secim yapmak istiyorum. 0-8 gr atarlı linkteki kamışı düşünüyorum. Uzun olması benim icin biraz önemli merak hep kayalık ayrıca bu fiyay bandını pek geçemem. Kamış hakkinda bilgi ve dusuncesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

(link)

Bu fiyatlara en iyisi wily nash 1-10 alternatifi yok.
Teşekkürler öneri için. Sanırım dediğinize uyacağım fakat daha uzun kamış olsa daha iyi olur gibiydi.

Farklı fikirlere açığım şimdiden teşekkürler. Özellikle captain kamışı kullanan yokmu hiç

Son düzenleme:
Kamış ne kadar uzun olursa hissiyat o kadar azalıyor benim tercihim tam tersi 200-210 cm arasındaki kamışlar tabi sizin kendi isteginiz daha önemli.

Kamış ne kadar uzun olursa hissiyat o kadar azalıyor benim tercihim tam tersi 200-210 cm arasındaki kamışlar tabi sizin kendi isteginiz daha önemli.
Teşekkürler fikriniz için. Uzak mesafelere atmak istediğim için ve mera kayalık olduğu için uzun tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Sanırım son attığım fuji olanı almaya yakın gibiyim daha iyi bir öneri gelmeyecekse.

Teşekkürler fikriniz için. Uzak mesafelere atmak istediğim için ve mera kayalık olduğu için uzun tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Sanırım son attığım fuji olanı almaya yakın gibiyim daha iyi bir öneri gelmeyecekse.
Fiyatlar o kadar yükseldi ki bildigim ürünlerin fiyatları uçtu bir de kudos rock fish 1-14 e bakın isterseniz tabi çok düşük gramajlar atacaksınız bir tık sagır kalabilir.

Bu arada uzun mesafelere atmak için kamış boyu değil kullandığınız ip ve inceliği çok daha önemli. Kaliteli iplerin fiyatları zaten 1000 liralara yaklaştı.

Bu arada uzun mesafelere atmak için kamış boyu değil kullandığınız ip ve inceliği çok daha önemli. Kaliteli iplerin fiyatları zaten 1000 liralara yaklaştı.

Makina ve ip hazır onlar gayet iyi ürünler de kamışı en çok uzun istememin sebebi kayalık alan olduğu için manevra kabiliyetini yüksek tutmak için🙂 1300 TL geçmeyecek en iyi bunlar sanırım

Kendiminde severk kullandığı Kudos Rock Fishing 1-14 tavsiye ederim. Fujin kamışların epoxi işçili bana kötü geldi ve kamış atıştan sonra kendini zor toparlıyo lastik gibi sallanıyo. Bu durumda ipin atış sonrası kamışın uç kısmına dolanmasına sebep oluyo.

Back