Ya gerçekten çok ilginçsiniz yani acaba süveyş kanalı açılırkende bu tip ekilojik katliam tarzı zırvalar varmıydı çok merak ediyorum yani kendimize ait bir boğazımız olacak boğazdan geçen herkesten vergi alınacak buradan ülkenin elde edileceği geliri yok sayıyorsunuz yahu dünyada hiç ağaç kesilmeyecekmi bölgesel olarak sahil yapısı bozulamazmı sanki ağaç kesmek dünyanın en kötü işi gibi davranıyorsunuz ne olacak yani örnek için söylüyorum nüfusumuz 200milyon u bulsa bu insanların barınması için ağaçları kesip ev yapmayacakmıyız yani ne bekliyorsunuz bir proje yapılınca o bölgenin değerinin artması sebebiyle orada yeni yerleşim yerleri açmak için ağaç kesmek kadar doğal bişey olamazken ne istiyorsunuz yani bir kaç BİN ağaç kesilecek bulunan bölgedeki ekolojik yaşam zarar görecek diye süveyş kanalı yapılmasamıydı gerçekten çok ilginçsiniz YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN demeden önce biraz araştırsaydın keşke...
süveyş kanalının ekolojik etkisi için antalya av durumunu bir araştır istersen
son 7-8 yıldır klasikleşen ve denizi korkunç bir hale getiren alg patlamaları
akdeniz havzasında başlayan iklim değişiklikleri
ve daha sayabileceğim yüzlerce etki! (balon balığı, süslü veya sahte mercan, karpuzcuk gibi balıklardan bahsetmiyorum bile)
ayrıca neden istanbula yeni yerleşim alanları?? 20 milyon insan, bi o kadar trafik, hava kirliliği vs vb yetmiyor mu??
ayrıca tanker ve gemi trafiğinin boğazda yaratacağı tehlikelerinden bahsediyorlar!
istanbul boğazı'nın en dar yerinde dahi genişliği (rumeli hisari-anadolu hisarı arası) 700 metredir.
şimdi en dar yeri 700 metreden geçerken tehlike arz eden tankerler, genişliği 150 metre olan kanal istanbul'dan daha rahat geçecek öyle mi? boğazda insan populasyonu yogunluğu var ama kanal istanbul yeni yaşam alanları açacak kanala nazır evler olacak deniyor! nasıl bir tehlikeden kurtulma yöntemi bu???
gelelim benzettiğin süveyş kanalına!!!
bakınız bir kanal neden yapılır? amacı nedir? onu irdelemekle başlayalım.
bu tip kanallar, uzun yolları kısaltarak, zamandan ve yakıttan tasarruf sağlamak için yapılırlar.
örneğin panama kanalı, neden yapıldı?
pasifik'ten atlantik'e geçecek gemiler binlerce mil yol katedip güney amerika kıtasını dolanmasın diye yapıldı. büyük fayda...
süveyş kanalı aynı şekilde, hint okyanusu'ndan akdeniz'e, oradan da atlantik'e geçecek gemiler afrika'nın en güney ucunu dolanıp binlerce mil yol ve zaman kaybetmesin diye yapıldı.
yunanistan'da korint kanalı var.
pire limanı'na gidecek gemiler mora yarımadasını dolanmasın diye yapıldı, faydası büyük.
almanya'da kiel kanalı var.
hamburg limanı'na gidecek gemiler jutland yarımadasını dolaşmasın diye yapıldı...
bakın bu kanalların hepsinin yol ve zamandan büyük tasarruf sağladıkları aşikar.
peki kanal istanbul?
yol ve zamandan bir kazanım olacak mı?
istanbul boğazı'nın uzunluğu: 30 km.
kanal istanbul'un uzunluğu: 45 km... herhangi bir faydasını göremedim!!!
Ben antalya da yaşıyorum... basit bir şekilde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup aman banane istanbulda yaşamıyorum yaşayanlar düşünsün der geçerim! ama işin aslı öyle değil! araşırıp bilgi sahibi oluyor ve bu bilgiler ışığında çevremdeki benden büyük yahut küçük insanlara saygı çerçevesinde anlatmaya çalışıyorum!
bilgisiz ve fikirli davranıp YAZIKLAR OLSUN demiyorum güzel kardeşim! 20li yaşlardasın araştırmanın öğrenmenin en çok keyif vereceği zamanlardasın!
tavsiyem: BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA!!!