Çelik tellere dikkat.. :(

dejavu59600

Yeni Üye
Tepki
9
Ödül
5
Merhaba Hafta sonu yaşadığım tahlisizlik üzerine böyle bir başlık açmak istedim. Kırklareline bağlı Aksicim barajına Turna ile Yayın için gittik herşey çok güzel kamışıma makinama güveniyorum ipim sağlam 🙂 Turna yapışırda koparır diye çelik bağladım 10 kg üstü yayın atladı kıyıya kadar getirdik balığı fakat celik telin klips'i açıldı yine aynı sekil balığın arkadasından baka kaldık 🙂)
İlk defa bu kadar büyük bir balıgı spin ile yakaladım o anki aksiyon mücadele harikaydı.Ondan sonrasi ise üzücüydü.10dk kendime gelemedim.
Telin klipsi 8 olmus desem yeridir.Çantamdaki çelik tellerin hepsini attım . Yeni sağlam bişey ariyorum şuan dikkat etmenizi öneririm.

Ben savagear çeliktel kullanıyorum baya sağlam lakin çok uzun bende çözümü kötü çeliktele rapala iğnesi var ya üçlü iğne küçük klips yuvarlak bişey var ya onu tele bağlıyorum ucuna da klips bağlıyorum hatta duo Cross lock klips sipariş verdim olurda trofe turna filan gelir kaçırma riskini alamam🙂

En basiti 1,5-2 metre çelik tel ve kıstırma aparatını alıp kendiniz de yapabilirsiniz. Daha sağlam olacağını düşünüyorum. Yayın balığı kaçmasaymış iyiymiş. Güzel bir yayın raporu okurduk. Bir daha ki sefere inşallah diyelim.

Öncelikle geçmiş olsun. Kısmetinizde yokmuş demekki. Ama en azından öyle bir balığın heyecanını yaşamak da güzel bir tecrübedir. Kendi yapacağınız çelik bedenlerde aşağıdaki tarzda klipsler kullanırsanız muhtemelen şansınız daha yüksek olur. IMG_1166.JPG IMG_1167.PNG

Back