Cengiz Balıkçılık Servis Memnuniyetsizliği (okuma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Semih09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@bestofwesd abi denedin mi yada direk gönderin mi dedin ben oraki ustaya sormuştum da uymuyor öyle denememiz lazım makinayı getirin demişlerdi sonra gitmek nasip olmadı
yok almadım riske girmemek için ilerde stoğa girer ise öyle alacağım orjinalini

Abi Bu gibi durumlar da ben seo cu olarak şunu yaparım Sikayetim var gibi siteler 300 400 kelimelik bir makale yazar üstünde de konu ile alakalı backlinkleri cakarım bakın ozaman servis arabası gelip evden alıp tamir edip geri bırakmıyormu 🙂)
Whatsapptan da olumlu cevap alamasaydım onu da yapacaktım.burası tam yeri sonuçta malzeme almak isteyen herkes buraya gelip yorumlara bakıyor, onların da okuduğuna eminim.

Böyle bir şey olursa bana haber verin beyaz adama karşı beraber savaşalım 🙂)
Bende bir belgesel sitesi var 40.000 hiti olan onun bloğuna konu olarak girsem yeter

Ya da wordpress de kiralık playstation 4 sitesi kurup adamların telefonlarına yönlendirsek o bile yeter onlara hahaahahahah

Ben Cengiz balıkçılığın siteye üye olup birkaç ürün satın almak istedim ama aylar geçmesine rağmen hala üyeliğimi onaylamadılar, arayıp sordum hemen hallediyoruz dendi ama hala ortada bişe yok bende başka yerden yaptım alışverişimi, gayette memnunum paramla alıyorum zorla değil ya Cengiz’in yolu açık olsun...

Başınıza gelen durum üzücü kendimi sizin yerinize koydum bende olsam moralim bozulurdu
Gerçekten işleri çok yoğun satış servis birde servis kısmı gerçekleşen satışlarına göre yetersiz şahsen teslim etmiş olsanız farklı olurdu bence
Bugün arkadaşım 2009 da aldığı ve hiç kullanmadığı makineyi götürdü (lineafe) hiç kullanılmamasına rağmen dişlisinde sorun varmış muhtemelen kurcalarken bozmuş parça temin edemedikleri için muadili başka bir yeni makine verdiler
Umarım sizin sorununuzda çözüme kavuşur

Back