Kesinlikle haklısın ben kendimi avutmak için tam sayılır yazdım 🙂 yoksa bu işin sonu ve dur durağı olmayacağını kısa sürede anladımCephane hiç tamam olmuyor maalesef![]()
Kesinlikle haklısın ben kendimi avutmak için tam sayılır yazdım 🙂 yoksa bu işin sonu ve dur durağı olmayacağını kısa sürede anladımCephane hiç tamam olmuyor maalesef![]()
Oyuncakçıya girmiş çocuk misali, ondan da ver bundan da ver diyorum sonra bi bakıyorum bende bu sahteden var, ama diyorum ama; o renginden yok ki 😀Cephane hiç tamam olmuyor maalesef![]()
Sahte olayı bambaşka bence bu işin en büyük hastalığı da o zaten heleki marka bilinmiş sahteleri merak edip alıyorsan farkında olmadan ciddi para yatırıyorsun.Benim gibi yeni başlayanları yönlendirecek tecrübeli biri yoksa yanında büyük handikap oluyor mesela ben internetten uzun araştırmalar yaparak bilinmiş markaların beğendiğim, bulunduğum bölgenin suyuna uygun modellerinden aldım hemde birçok kişinin çok övdüğü modeller fakat heyecanla meraya kendimi atıp denediğimde çoğunda büyük hayal kırıklığı yaşadım ne erimini nede malzeme kalitesini hiç beğenmediğim çok tutulan sahtelerim var şimdi 🙂 tecrübeyi parayla satın aldım kötü oldu bunun yanı sıra 15-25 tl civarlarında satılan birkaç sahte daha edinmiştim özellikle kendo markasının yetkililerini tebrik etmek isterdim 100 tl ye satılan bazı büyük markaların sahtelerin den çok daha kaliteli sahteler yapmışlar çok memnun kaldım ayrıca fiyatları makuk herkesin bütçesine uygun tabi böyle başka markalarda vardır mutlaka ama internette veya çevrede ne yazıkki bazı marka ve modeller şişirilerek insanlar yanlış yönlendiriliyor.Oyuncakçıya girmiş çocuk misali, ondan da ver bundan da ver diyorum sonra bi bakıyorum bende bu sahteden var, ama diyorum ama; o renginden yok ki 😀
Çok haklısınız, ben de bu işe başladığımda tek sahtem vardı, hatta takılınca suya girip çıkarmışlığım var. Şimdi 20 ye yakın sahtem var ama sadece o ilk sahteyle balık yakalayabildim.Sahte olayı bambaşka bence bu işin en büyük hastalığı da o zaten heleki marka bilinmiş sahteleri merak edip alıyorsan farkında olmadan ciddi para yatırıyorsun.Benim gibi yeni başlayanları yönlendirecek tecrübeli biri yoksa yanında büyük handikap oluyor mesela ben internetten uzun araştırmalar yaparak bilinmiş markaların beğendiğim, bulunduğum bölgenin suyuna uygun modellerinden aldım hemde birçok kişinin çok övdüğü modeller fakat heyecanla meraya kendimi atıp denediğimde çoğunda büyük hayal kırıklığı yaşadım ne erimini nede malzeme kalitesini hiç beğenmediğim çok tutulan sahtelerim var şimdi 🙂 tecrübeyi parayla satın aldım kötü oldu bunun yanı sıra 15-25 tl civarlarında satılan birkaç sahte daha edinmiştim özellikle kendo markasının yetkililerini tebrik etmek isterdim 100 tl ye satılan bazı büyük markaların sahtelerin den çok daha kaliteli sahteler yapmışlar çok memnun kaldım ayrıca fiyatları makuk herkesin bütçesine uygun tabi böyle başka markalarda vardır mutlaka ama internette veya çevrede ne yazıkki bazı marka ve modeller şişirilerek insanlar yanlış yönlendiriliyor.
Biraz uzun yazdım fakat benim gibi yeni başlayan arkadaşlarda aynı hataya düşmesin. para kolay kazanılmıyor ama çok kolay harcanıyor heleki birde harcadığına değmiyorsa çok koyuyor adama 🙂
Benim yeni başlamama rağmen şuan 20 den fazla sahtem var ama biri takılsa yine suya girip çıkartırım hiç üşenmem hatta çantamda deniz gözlüğüm hazırda bekliyor bu sebepten 😀Ç
Çok haklısınız, ben de bu işe başladığımda tek sahtem vardı, hatta takılınca suya girip çıkarmışlığım var. Şimdi 20 ye yakın sahtem var ama sadece o ilk sahteyle balık yakalayabildim.