Çekirge çok zıplamaz Recai.
Öngörülü olmak lazım 🙂
Bi' bak belki lazım olur 😉
Senin başınada her an gelebilir diyorsun yani 🙂 ... işin kötüsü bizim kamışlar bu kadar sağlamda değil 🙂
Çekirge çok zıplamaz Recai.
Öngörülü olmak lazım 🙂
Bi' bak belki lazım olur 😉
4-5 sene önce ben bir tane almıştım.Senin başınada her an gelebilir diyorsun yani 🙂 ... işin kötüsü bizim kamışlar bu kadar sağlamda değil 🙂
4-5 sene önce ben bir tane almıştım.
Temiz kelepir , kendini ıspatlamış.
Satılık 😉
Hanımlar biraz rahata düşkün olunca kamp çadır ve kayalık yerler onları baya zorlayabilir haklısınız, yengenin yanında bir tane daha bayan arkadaş olsa dedikodudan zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar 😀 sizde rahat, rahat avlanabilir siniz. 😀 şaka bir yana gerçekten bu balık aşkı ve tutkusu insana ava çıkabilmek için her şeyi yaptırıyor.Adınıza çok sevindim Hakan usta. Yengeyi At-Çek ile meşgul etmek güzel bir taktikmiş 🙂 ... Şaka bir yana ortak paylaşımlar her zaman güzeldir. Sevgiyi saygıyı perçinler. Günü birlik aktivitelerde zaten sorun yok. Bizim ki kamp hayatı. çadırda yatmalar, kayalıklarda avlanmalar falan işin içine girince hanımlar zorlanıyor tabi.
Bir spin kamış arıyorum açıkcası. anlaşırsan neden olmasın 😉... bu arada nerelerde av yapıyon Tuncer usta. bi tanışalım, 2-3 olta atalım
o video daki kayalık yerin uçundan sabah akşam 3 gün gittim bir vuruş bile alamadım spin ile siz baya şanlıymışsınız sabahları çok sırtı çeken görmüştüm.. Köpek bile hala orada bana ne havlamıştı mübarek sabahları 😀Bu haftaki Alaçatı maceramız 😉
Recai abiyle tamamen kader kesiştirdi yollarımızı bakalım ilerde neler nasip olacak. Kayalıklarda atçek ile levrekimsi ispendinek almışlığım var fakat yemli av daha verimli.Kıyıdan avda bir kaç sene debelendikten sonra , bir halt beceremeyince , bu disiplin beni aşar dedim ve bir tane bot aldım.
Bot römork üzerinde olduğu için , kısıtlı yerlerden girebiliyorum.
Fakat bu botla da bir halt yakalayamıyorum 🙁 Şu aralar idrak etmek üzereyim ki mesele bende. Üzerimde kara bulutlar dolanıyor.
Sağlam bir kurşuncu bulursam kurşun döktüreceğim , belki işe yarar.
O senin videoda gösterdiğin yerin açıklarında avlandım. Daha doğrusu sahte ve gerçek yem gezdirdim 😉
Tanışalım tabi , neden olmasın ama dikkat et benim bastığım yerde ot bitmiyo. Sonra demeyesin seni tanıyana kadar üç-beş bi' şey alıyodum diye 🙂
Kıyıdan avda bir kaç sene debelendikten sonra , bir halt beceremeyince , bu disiplin beni aşar dedim ve bir tane bot aldım.
Bot römork üzerinde olduğu için , kısıtlı yerlerden girebiliyorum.
Fakat bu botla da bir halt yakalayamıyorum 🙁 Şu aralar idrak etmek üzereyim ki mesele bende. Üzerimde kara bulutlar dolanıyor.
Sağlam bir kurşuncu bulursam kurşun döktüreceğim , belki işe yarar.
O senin videoda gösterdiğin yerin açıklarında avlandım. Daha doğrusu sahte ve gerçek yem gezdirdim 😉
Tanışalım tabi , neden olmasın ama dikkat et benim bastığım yerde ot bitmiyo. Sonra demeyesin seni tanıyana kadar üç-beş bi' şey alıyodum diye 🙂