Çeşme Balık Avı Yarışması ve Yeni Bir Mera

o video daki kayalık yerin uçundan sabah akşam 3 gün gittim bir vuruş bile alamadım spin ile siz baya şanlıymışsınız sabahları çok sırtı çeken görmüştüm.. Köpek bile hala orada bana ne havlamıştı mübarek sabahları 😀

Hocam hakikaten kısmetsizmişsin 🙂 orada av yapmayı planlıyordum gelecekte soğuttun valla 🙂

Hocam hakikaten kısmetsizmişsin 🙂 orada av yapmayı planlıyordum gelecekte soğuttun valla 🙂
Bende söze dahil olayım 😉
Ben bir yeri gözümü kesiyorsa ortalama 10 defa oraya şans vermekten yanayım. Biliyorum çok sabırlıyım :islik:
Çünkü tecrübelerime dayanarak iyi bir avlak bile tüm şartlar uygun olsa bile 10 defadan sadece 1-2 defa müthiş bir av veriyor, geriye kalan 3-4 defa 0 balık veya avutmalık tek balık ve 3-4 defa idare eder günü kurtaracak 3-5 balık. Tabi bunu yuvası olan balıklar için söylemiyorum, devamlı aynı yerde olan balıkları tabi devamlı avlamak mümkün soyunu tüketesiye kadar :acpsnr:

Bende söze dahil olayım 😉
Ben bir yeri gözümü kesiyorsa ortalama 10 defa oraya şans vermekten yanayım. Biliyorum çok sabırlıyım :islik:
Çünkü tecrübelerime dayanarak iyi bir avlak bile tüm şartlar uygun olsa bile 10 defadan sadece 1-2 defa müthiş bir av veriyor, geriye kalan 3-4 defa 0 balık veya avutmalık tek balık ve 3-4 defa idare eder günü kurtaracak 3-5 balık. Tabi bunu yuvası olan balıklar için söylemiyorum, devamlı aynı yerde olan balıkları tabi devamlı avlamak mümkün soyunu tüketesiye kadar :acpsnr:

Burak geçen sene ekim ayında güzel balık aldığını söylüyor ordan... Ne yapsak ekim ayımı gitsek 🙂...

Burak geçen sene ekim ayında güzel balık aldığını söylüyor ordan... Ne yapsak ekim ayımı gitsek 🙂...
Garantisi varmıki? 👎 Etkenler çok fazla, havalar geçen seneden daha sıcak olabilir ve balığın o noktaya gelmesi kasıma kayabilir veya tersi 👎 Ve buna benzer çok daha fazla etkenler... Kimbilir ? Zaten gidipde balık alacağımız garanti olsa, hep o zaman ve nokta verilerini takip ederdik ve hiç karavana atmazdık.

Sizler İzmir de yaşıyorsunuz Denizli ye göre çok daha yakınsınız ve o merayı yoklama şansınız benden fazla ben 3 günde balık alamadıysam bu benim şansızlığım olabilir, kim bilir belki siz gidince hemen levrek alıp kırıp geçirebilirsiniz. Benim bacanak oradaki villa inşaatında çalışıyor ve arada 4-5 kg ve üstü levrek tutanı gördüğünü söylemişti. Kısmet ve nasip işte.

recai bey sizi ara ara takip ediyorum.takibe almamın en önemli sebebi mera araştırmasında izmirde olmanız ve detaylı ve zahmetli açıklamalı videolar yapmanızdır.hatta sizi bir ara karaburundaki çekimde ispendek yakalayanları gösterdiğiniz kovadaki balıkların heyacanıyla rast gelsin gibi kelime kullandığınız için haksız yere eleştirenler olmuştu.sanki balıkları siz tutup kovalara doldurmuşsunuz gibi.kendisi eğri olan doğruyu yamuk görürmüş.öncelikle bu konulara takılıp moralinizi bozmayın.amatör mücadeleci ve paylaşımcı videolar için çok teşekkür ederim

Bu haftaki Alaçatı maceramız 😉

merhaba
bende izmire tayinim çıktı. karşıyakada ikamet ediyorum 15 gün falan oldu. spin avına çok meraklıyım.
recai abi sizinle tanışmayı çok isterim. benim hanımda meraklı balığa.
videolarınızı izledim çok güzeldi. hiç çeşmeye gitmedim merak ediyorum oraları.
inş birgün tanışıp çeşmeye avlanmaya gidebiliriz.
benim tek sorunum kendini 30 yaşında zanneden 3 yaşındaki oğlum 🙂
çok erken konuşmaya başladı. boyundan büyük laflar sürekli 🙂
-baba paran varmı
-yok oğlum
-tamam o zaman kumbaramdan para vereyimde bana şimşek mcqueen oyuncak araba al. sonra paran olunca kumbarama geri koyarsın.
😱
misafirlikteyiz;
baba saat geç oldu artık evimize gidelim yatalım.
sabah işe geç kalacaksın yoksa
:acpsnr:

Son düzenleme:
Maşallah🙂, ileri de "Babacım bu spin kamış bana yetmiyor major craft alalım shore jig ile sinarit peşinde koşalım " falan 😀 🤣

Maşallah🙂, ileri de "Babacım bu spin kamış bana yetmiyor major craft alalım shore jig ile sinarit peşinde koşalım " falan 😀 🤣
aynen benim spin oltama baba senin oltan çok küçük sana büyük olta alalım seninkini bana ver diyor.
benim malüm levrek takıntımı bilen oğlumla bir kere balığa gittim.
baba eğer levreği çekemezsen yorulursan oltayı bana ver ben çekerim merak etme diyor :krsn:
tutamayıp eve dönerken yine tutamadın ya baba ben sana öğretcem tutacağız merak etme diyor.

recai bey sizi ara ara takip ediyorum.takibe almamın en önemli sebebi mera araştırmasında izmirde olmanız ve detaylı ve zahmetli açıklamalı videolar yapmanızdır.hatta sizi bir ara karaburundaki çekimde ispendek yakalayanları gösterdiğiniz kovadaki balıkların heyacanıyla rast gelsin gibi kelime kullandığınız için haksız yere eleştirenler olmuştu.sanki balıkları siz tutup kovalara doldurmuşsunuz gibi.kendisi eğri olan doğruyu yamuk görürmüş.öncelikle bu konulara takılıp moralinizi bozmayın.amatör mücadeleci ve paylaşımcı videolar için çok teşekkür ederim

Teşekkürler Hasan bey güzel sözleriniz için. Kimseyi kırmamak adına hep pozitif yaklaşmayı seven biriyim. Belki yalnış ama uyarı yaparken güler yüzle işte bu tam Levrek olmamış yada daha küçükmüş demeyi tercih ediyorum.

Bu arada bende bucalıyım gerçi şimdi evlenip ksk ye geldim ama hayatım orada geçti. Birgün tanışıp av yapmak isterim açıkcası. saygılar.

Back