Çeşme Balık Avı Yarışması ve Yeni Bir Mera

merhaba
bende izmire tayinim çıktı. karşıyakada ikamet ediyorum 15 gün falan oldu. spin avına çok meraklıyım.
recai abi sizinle tanışmayı çok isterim. benim hanımda meraklı balığa.
videolarınızı izledim çok güzeldi. hiç çeşmeye gitmedim merak ediyorum oraları.
inş birgün tanışıp çeşmeye avlanmaya gidebiliriz.
benim tek sorunum kendini 30 yaşında zanneden 3 yaşındaki oğlum 🙂
çok erken konuşmaya başladı. boyundan büyük laflar sürekli 🙂
-baba paran varmı
-yok oğlum
-tamam o zaman kumbaramdan para vereyimde bana şimşek mcqueen oyuncak araba al. sonra paran olunca kumbarama geri koyarsın.
😱
misafirlikteyiz;
baba saat geç oldu artık evimize gidelim yatalım.
sabah işe geç kalacaksın yoksa
:acpsnr:

Hayırlı olsun kardeşim. İzmire hoşgeldin. Tabi ki sizinle tanışıp av yapmayı bende çok isterim.
Küçük adamada sevgilerimi sunuyorum. Artık onada bir olta alma zamanı gelmiş 😉

Hayırlı olsun kardeşim. İzmire hoşgeldin. Tabi ki sizinle tanışıp av yapmayı bende çok isterim.
Küçük adamada sevgilerimi sunuyorum. Artık onada bir olta alma zamanı gelmiş 😉
teşekkür ederim recai abi. inş en kısa zamanda tanışırız. bir haftasonu balık avı organizasyonu olursa haberdar ederseniz bende gelirim. hatta kendi aracım var yolumun üzerindeki diğer gelmek isteyen arkadaşları da alabilirim.

teşekkür ederim recai abi. inş en kısa zamanda tanışırız. bir haftasonu balık avı organizasyonu olursa haberdar ederseniz bende gelirim. hatta kendi aracım var yolumun üzerindeki diğer gelmek isteyen arkadaşları da alabilirim.

Bu hafta hava fırtınalı açıkcası henüz bir plan yapmadık. Eğer gitcek olursak mutlaka haber veririm kardeşim sana... 😉

recai abi gittiğiniz avlaklarda ne tip olta setleri kullanıyorsunuz genelde? bende sadece spin seti ve 4-5 tane de sahte var. surf seti de gerekli oluyorsa yavaş yavaş surf setini yapayım mı?

Back