Çılgın zargana

vikenkaya

Üye
Tepki
21
Ödül
13
Arkadaşlar abiler merhaba bugün adada bi spin yapiyim dedim saat 18.00 de başladım atıp çekmeye bikaç saat tık yok derken hansen kaşığı taktım attım bekliyim dedim biraz 2 dk sonra birden hareket farkettim dedim aha bi çinekop geldi başladım usulca sarmaya bi baktım kaşığın 30 cm ilerisindeki leaderla ipin birleştiği düğüme takılmış zargana
e6b2b85db9772900b12dd26840c74908.jpg

En az 10 kere çıktım bu yerde ava günün her saati denedim ama ne bi levrek ne bi lügergil tutamadım. Mera bu
91f5ad70c219238b5f01b66d169cdfa7.jpg
sorun bende heralde anlamadım hep 0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genede balik takilmis oltaniza olsun 🙂 tam olarak hangi sehirdesiniz? Sabah cok erken saatlerde ava gitmenizi tavsiye ederim.. 5.30 - 7.30 arasi lufer alinabiliyor su an karadenizin bazi bolgelerinden.. 8 den sonra ise bosuna denemeyin.. Hemen kesiliyor..

Genede balik takilmis oltaniza olsun 🙂 tam olarak hangi sehirdesiniz? Sabah cok erken saatlerde ava gitmenizi tavsiye ederim.. 5.30 - 7.30 arasi lufer alinabiliyor su an karadenizin bazi bolgelerinden.. 8 den sonra ise bosuna denemeyin.. Hemen kesiliyor..

Aynen o moral oldu 🙂 kınalıadadayım ben

Lüfer ortaya çıkınca zarganalar direk kaybolur.
Demek ki biraz daha vakit var Lüfer için

Kınalıda sabah suyu spin denemelerim oldu bu sene fakat kendo baby jigle bi zargana taş ocaklarının ordaki iskeleden alabildim ama adada geceler renkli lrf tavsiye ederim

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lrf takımım yok ama bende ordaki kayalıklarda lrf ile iyi balıklar çıkıcağını düşünüyorum.Bu sabah deniz otobüsü iskelesinden spin deniycem.

Bişey çıkarsa haber bekliyorumbnim aklımda kumluk plajının devamını taramak vardı gözüm almadı oraların yapısı kıyıdan spine uygun gibi geldi bana

Bu arada motor iskelesinden bu sene lrf ile eşkina kaya balığı iskorpit gümüş istavrit almışlığm var

Back