Çinden Gelen İp Misina (Test Sonucu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ensar49
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaliteli iplerin ömrü ne kadar oluyor okuma seabass misinadan memnunum ancak erimde büyük sıkıntı var 0.28 de geçen ay dereden paso yağlı su akıtmaları yüzünden misina özelliğini çabuk kaybetti yağlı su mahvetti suyla durulasam bile tam çıkmıyor demek ki.

Kaliteli iplerin ömrü ne kadar oluyor okuma seabass misinadan memnunum ancak erimde büyük sıkıntı var 0.28 de geçen ay dereden paso yağlı su akıtmaları yüzünden misina özelliğini çabuk kaybetti yağlı su mahvetti suyla durulasam bile tam çıkmıyor demek ki.

Mehmet benim elimdeki Berkley Whishplash Pro örgü misina 4. yaşında.

çinden gelen goal ve triposeidon marka ipler boğazda fazlasıyla işinizi görür ben kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum en azından tekne yada dibe takılıp koptuğunda üzülmüyorsun 🙂

Tatlı su ve denizde tekneden yaptığı avlarda bizzat kullanan biri olarak Tri Poseidon konusunda Mehmet beye katılıyorum. Uygun fiyata iş gören bir misina istiyorsanız bu misinayı bir denemenizi tavsiye ederim 😉

Çinden bende 0,18 mm bir ip misina getirtmiştim. İş görüyor. Kırk yılda bir denk gelecek trofeye gelince; Kısmette varsa gelir diyorum...

biz boğazda avlandığımız için en iyi seçenek bu ama çinden gelen örgüde büyük bir trofe için sizi üzeceğini sanmıyorum

kör düğüm zaten misinalar için ölümcül darbe .. 7 kiloyu kaldırmak demek 5.5 6 kıloluk bir balıgı kamış ıle kaldırmak gibi kimse o manyaklığı yapmaz misinası ne kadar iyi olursa olsun ... evet ucuz misina bir berkley değil lakin kalama ayarı vs şekilde temiz kullanılabilir.. ben triposeidon kullanıyorum aslında deneme amaçlı aldım pek bir sorunu yok gibi..

ben şu ara çinden cok malzeme alıyorum kanca sahte vs kalıte tabı kı farkı var lakın cok iş yapacak olanlar ve beklenenin üstünde bir performans cıkartanlarıda

Son düzenleme:
bugün kuvvetli rüzgarlı havada denedim çok memnun kaldım.3-15 gr 180 cm kamışla 8 gr lık çin malı sahteyi çok güzel atıyor.düğüm falan olmadı.ipin üzerinde sanki mum tabakası var.biraz renk veriyor.

ilk kullanımda öyle bende 1 2 aya yakın sıkıntı yaşamadım sonra bir yagmur sırasında cıktım tatlı su sanırım yapısını etkılıyor yagmurla bırlıkte agırlasmaya ve sureklı kuş gözü olmaya başladı gerci benim kullandığım misina 0,8 triposeidon 1,5 alıp oyle denıcem

Çinden 0.18 lik ip misinayı 3 yıl sorunsuz değiştirmeden koparmadan kullandım. Dibe takılmalarda hep şoktan koptu. İlkini 300metre almıştım, geçenlerde 500 metre daha getirdim. Bunda da şu an için sorun yok gibi. @befalcon un dediği gibi kısmetse gelir.

Back