Çinden Gelen İp Misina (Test Sonucu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ensar49
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
70 gün sonunda aliex den verdigim misina anca geldi ümidi kesmiştim artık bi baktımki kapıda :=) diyecegim şudurki fiyat çok makul 1200 metre 16.5 $.. gel gelelim çekerine ne olur ne olmaz diye 0,18 verdim siparişi, çekeri 11.4 kg diyor malesef bu agırlıgı çekmiyor her düğümü denedim nerdeyse ama 11,4 kg agırlıga ulaşamadım 10 kg da kalıyor oda zor bela yani 10 kg 😀 fakat yapısı çok kötü değil iş görür kanaatindeyim hayırlısı bakalım.. bu fiyata bence cok makul bir misina
IMG_20160210_195355.jpg Adsız-crop.png

yani sezon başlamadan agustosun ilk haftası sipariş vermek lazım.. :=)

70 gün sonunda aliex den verdigim misina anca geldi ümidi kesmiştim artık bi baktımki kapıda :=) diyecegim şudurki fiyat çok makul 1200 metre 16.5 $.. gel gelelim çekerine ne olur ne olmaz diye 0,18 verdim siparişi, çekeri 11.4 kg diyor malesef bu agırlıgı çekmiyor her düğümü denedim nerdeyse ama 11,4 kg agırlıga ulaşamadım 10 kg da kalıyor oda zor bela yani 10 kg 😀 fakat yapısı çok kötü değil iş görür kanaatindeyim hayırlısı bakalım.. bu fiyata bence cok makul bir misina
33110 dosyayı görüntüle 33111 dosyayı görüntüle

Hayırlı olsun iyi avlarda kullan dostum

33110 dosyayı görüntüle 33111 dosyayı görüntüle

Bende bir Tri-poseidon alacağım 0.28 misinayla rüzgarda sahte atılmıyor ip şart

Maket balıklara para harcamam fakat örgü misina mutlaka kaliteli olmalı. Alırken servet ödedim, ama, "Berkley Whishplash Pro" 2002 yılından beri halen makarada....
ibrahim bey kaclık sisdeki berkley?int baktım suan bende alıcam ama 270 metre 0,10 luk 260 tl.kac mm lik almak lazım onu?

ibrahim bey kaclık sisdeki berkley?int baktım suan bende alıcam ama 270 metre 0,10 luk 260 tl.kac mm lik almak lazım onu?
Mert merhaba, mesajını tam anlamadım. Bendeki, 0.06 inc yani yaklaşık 15 mm ye denk geldiğini düşünüyorum. Nerde kullanacaksın? Hedef balığım max kaç kg?

Mert merhaba, mesajını tam anlamadım. Bendeki, 0.06 inc yani yaklaşık 15 mm ye denk geldiğini düşünüyorum. Nerde kullanacaksın? Hedef balığım max kaç kg?
Balıgın cok buyuk olucagını sanmıyorum daha amatörum ama uzaga atım yapabilmek ve ayrıca misinamıda koparmamak acısından dusunuyorum avlak olarak göllere gidiyorum bu aralar ve malum sazlıklara taktırabiliyorum arada.ip misina daha iyi olur diye dusunmustum bende bu acıdn

Bazı orgu misina türleri kamis halkalarini asindiriyor ve zarar veriyor.. Tirtikli orgu misina turlerinden uzak durun yeter..

ben goal kullanıyorum 2.0 aldım ne olur ne olmaz diye 5 kiloluk dumbellı kör düğüm ile taşıyor benim için yeterli. lakin çok fazla kuş gözü oluyor. bunun için sıcak su ve biraz deterjan gibi seylerle bir süre beklettim şu an daha yumuşak ve kuş gözü daha az

Arkadaşlar geçenlerde aliexpress'ten ip misina sipariş vermiştim iki haftada elime geçti 0.14mm makinaya sardım iki üç avdır kullanıyorum ip hoşuma gitti makinadan kusma dolaşma olmuyor bayağıda sağlam gibi geçenlerde büyük silikon yemimi taşa taktırdım çıkaramayınca koparmak istedim elime eldiven giyip o kadar çok asıldım ama bir türlü koparamadım sonra nasıl olduysa iğne takıldığı yerden çıktı, aslında herkesin aldığı kasting yada mega 8 alcaktım ama bu ip ilgimi çekti aldım, birde küçük makinama sarmak için 0.10mm olanını sipariş vermeyi düşünüyorum aynısından, şu linkteki ip misina (link). IMG_20180928_160530.jpg IMG_20180928_155724.jpg

Back