Çinden Yelek

huseyin.acar.3950

Aktif Üye
Tepki
105
Ödül
53
Selamlar ben ilerleyen günlerde bu yeleği almayı düşünüyorum. Takımı tamamlamaya çalışıyorum yavaş yavaş. Belki aynından alan bile vardır.
Eğer buna benzer ayni fiyatlara türkiyede alabileceğim yerlerde varsa bilgilendirirseniz memnun olurum.
Düşündüğüm yelek linki
(link)
(from AliExpress Android)

Yelek güzel görünüyor ama fiyatı da yüksek. O fiyata Türkiye den benzer ürün alınamaz mı?

Biraz göz gezdirdim ama buna bnezlerin fiyatlar bayağı uçuk geldi . 300 500 800 uhuu. 🙂

Bu yeleğin ceplerine kutulu sahte sığmayabilir ve eğer spin için düşünüyorsanız batmaz yelekler biraz kaba gibi görünmesine ragmen daha emniyetli.
(link) ben de bu yeleği aliexpessten aldım çok güzel bir yelek fakat bunun da ön gözüne 14cmlik sahte kutusu koyduğunuzda fermuar kapanmıyordu, fermuardan sonrasını biraz keserek durumu düzelttim.

seçtiğiniz yelek fly balıkçılık için tasarlanmış. cepleri spin için biraz ufak kalabilir.

maxcatch genel olarak daha cok fly fishinge hitap eden bir cin markası ayrıca kendi sitesinde daha ucuz (link)

Bu yeleğin ceplerine kutulu sahte sığmayabilir ve eğer spin için düşünüyorsanız batmaz yelekler biraz kaba gibi görünmesine ragmen daha emniyetli.
(link) ben de bu yeleği aliexpessten aldım çok güzel bir yelek fakat bunun da ön gözüne 14cmlik sahte kutusu koyduğunuzda fermuar kapanmıyordu, fermuardan sonrasını biraz keserek durumu düzelttim.
Aslında buda güzelmiş türkiye fiyati 400 sayilir aliexpreste 270 tl gibi bir fiyat var. Lisetemw bunuda aldım.

Back