Çinekop için hırsız iğne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkiann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

furkiann

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
merhaba birkaç tane hırsız iğne aldım ancak oltaya taktıktan sonra kurşun vs takacak mıyım bilmiyorum. Çinekop tutmaya gideceğiz ancak canlı yem için neler yapmak gerekiyor bilgimiz yok yardımcı olur musunuz?

Bu sene çinekopa hiç bulaşma, çünkü yok, hırsız iğne derken hırsızlı mantarlı takım mı aldın ?

Hocam hirsiz igne olmaz. Hirsizli takimdir o. Mantik olarak soyle soyleyeyim butun capari takimlarinda kursun olur. Youtube gibi yerler de cinekop lufer diye aratirsan takimlarin nasil oldugu ve yemlendigi hakkinda bilgi alabilirsin. Yada google abiye sor gorsellerde resimleri var.

Bu sene çinekopa hiç bulaşma, çünkü yok, hırsız iğne derken hırsızlı mantarlı takım mı aldın ?
aynen hırsızlı takım tam terimlere hakim değilim yeni başladım sayılır. internetten aldım mantarlı iki kancalı. İstavrit tuttum bolca ancak büyük balık tutmayı deneyeceğim bilenlere sormak gerekir diye düşündüm

aynen hırsızlı takım tam terimlere hakim değilim yeni başladım sayılır. internetten aldım mantarlı iki kancalı. İstavrit tuttum bolca ancak büyük balık tutmayı deneyeceğim bilenlere sormak gerekir diye düşündüm

Klasik cinekop takimi iki yada uc ignelidir. Igneler de 4 numaradir. Sarikanat ve lufer icin ise 1 no ya kadar igneler buyur. Senin sansina bu sene cok verimsiz. Takimlarini alip igneye duzgun fileto yem takmayi ogrenirsen insallah seneye guzel cinekop alirsin.

Back