Cinekop kostek yapimi

Cinekop icin bence ideal capariye 4-5 zaten balik ufak bu sene pek verimli degil 3 no yaptiklarimda vardi biraz irice sarikanata kacan baliklar icin guzel ama bu sezon biraz zor gibi bizimkisi keyif limit alti balikla isim zaten yok hepsi bogaza 🙂

Yaprakları tut sal uğraştırır, balıklarada hasar vermesi cabası diye düşünüyorum.
3 ve daha büyük iğnelerin ideal olduğunu düşünüyorum.

Ben 1 numara kullanıyorum. Yanımdakiler yaprak çekerken bana hiç gelmiyor. Palamut varsa o denk geliyor. 🙂

Normalde balık iriyken biz de avcı olsun diye 5 numara kullanırdık, ama şu an 5 numaraya hep yaprak gelir.

Ben 1 numara kullanıyorum. Yanımdakiler yaprak çekerken bana hiç gelmiyor. Palamut varsa o denk geliyor. 🙂
Bu sezon malesef balik hem verimsiz hemde irilesmedi kendimi bildim bileli kostekleri hazirda alsam kendimde yapsam 4-5 kullaniyorum palamut icinde 1-2 benim ideal olculerim dedigim gibi lufer familyasi bu sezon verimsiz gecicek gibi bu baliklar buyuyunce goc etmis olur 🙂

Normalde balık iriyken biz de avcı olsun diye 5 numara kullanırdık, ama şu an 5 numaraya hep yaprak gelir.

Çinekop avı için turuncu renk çapari daha verimli, en azından tekneden. turuncu , pembe , açık havada kırçıllı güzel iş yapıyor bence. elinize sağlık.

O da doğru aslında. Büyüdüklerinde boğazı çoktan geçmiş olacaklar dediğiniz gibi. 🙁
Malesef bu sezon bilincsiz avcilik cok fazla baliginda buyumemesi buyuk etken bu gidisle 40 yil uskumru bogazda yoktu lufer familyasinida kaybedicez 🙁

Back