Cinnetic 8510 capture compact 390cm 3 parca kamis hakkinda

Engin Daiwa

Aktif Üye
Tepki
599
Ödül
103
Arkadaslar, aranizda bu kamisi kullanan var mi? Amacim bogazda shore jig ve capari icin birlikte kullanmak. 3 parcali olusunun bir dezavantaji olur mu diye dusunuyorum. Atar araligi zaten oldukca iyi gibi 80-180gr. Tesekkurler

Olurda bu ürünü almaya karar verirseniz piyasadan fiyat aldıkdan sonra bana ulaşın satan bir firmada arkadaşım var ve aracı olur uygun fiyatdan almanıza yardımcı olabilirim. Markanın spin ve lrf kamışını kullanıyorum gayet memnunum

Cok tesekkurler ersin.. simdi markayi arastiriyorum, biter bitmez senle iletisime gececegimm

Engin hocam ilgilendiğini anladığım için fiyatı sordum 410 liraya bırakıyor bilgin olsun. Almaya karar verirsen bana yaz sana arkadaşın numarasını vereyim

Ersin bey merhabalar, son birkaç gündür bu kamış ilgimi çekmeye başladı ve forumda arama yapınca bu konuya rastladım. Dolayısıyla mümkünse arkadaşınızın numarasını bana da verebilirseniz sevinirim, bu kamışla ilgili olarak kendisiyle görüşmek isterim 😉

Yarın kendisine haber verip numarasini vereyim hocam size. Siz bana özelden kendi numaranizi yazın olmadi kendisi arasin sizi

Back