Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Arkadaslar, aranizda bu kamisi kullanan var mi? Amacim bogazda shore jig ve capari icin birlikte kullanmak. 3 parcali olusunun bir dezavantaji olur mu diye dusunuyorum. Atar araligi zaten oldukca iyi gibi 80-180gr. Tesekkurler
Olurda bu ürünü almaya karar verirseniz piyasadan fiyat aldıkdan sonra bana ulaşın satan bir firmada arkadaşım var ve aracı olur uygun fiyatdan almanıza yardımcı olabilirim. Markanın spin ve lrf kamışını kullanıyorum gayet memnunum
Engin hocam ilgilendiğini anladığım için fiyatı sordum 410 liraya bırakıyor bilgin olsun. Almaya karar verirsen bana yaz sana arkadaşın numarasını vereyim
Ersin bey merhabalar, son birkaç gündür bu kamış ilgimi çekmeye başladı ve forumda arama yapınca bu konuya rastladım. Dolayısıyla mümkünse arkadaşınızın numarasını bana da verebilirseniz sevinirim, bu kamışla ilgili olarak kendisiyle görüşmek isterim 😉