CNR Avrasya BOAT SHOW'a geliyor musunuz? 15-24 Şubat

Anlaşılan kod adı balıksevdam operasyonu olacak🙂yanınızda video kamera göturürseniz seviniriz malum git-gel 3000 km..Tv.kanalları 3 dakıka en pahalı tekneyı anlatır biz uzaktakıler fuarı ondan ibaret sanırız..Üyeler bırkac video kayıt yaparsa bizlerde faydalanırız .ki muhakkak yapacaklardırda ben bikac kişi fazla kayıt alırsa gözümüz gönlümüz açılır babında söyluyorum..Saygılar

Planımda böyle birşey var. Hem Spot Balık standından canlı yayın yapacağız, hem de ara fuarın değişik noktalarından canlı çekimler yapmayı planlıyorum. Her denk geldiğim balık sevdalısıyla bir tura çıksak, tüm tekneleri hatim edebiliriz 🙂

Fuara 17 şubatta bot ve motor almak için BURSA dan gelicem inşallah uygun fiyat alabilirsem alıcam

Fuara 17 şubatta bot ve motor almak için BURSA dan gelicem inşallah uygun fiyat alabilirsem alıcam

Bot-motor konusunda çok iddalı bir ekibimiz var fuarda,. Spot Balık standına uğramadan, fiyat almadan bot-motor almayın derim. Doğa Sporları ve Deniz Malz. firmamamız olan Sportcity'den arkadaşlarımız standımızda olacak, istediğiniz tüm marka ve modeleleri en uygun fiyata size sunacaklardır.

Davetiye bulabilirsem bende gelmeyi düşünüyorum Cumartesi günü. Bayliner alma planım var 🙂

Davetiye işini halledebilirsek kesin orada olurum. Hatta bir gün belirleyip balıksevdam tişörtlerini de çektik mi on numara bir ziyaret olur.
😎

Bot-motor konusunda çok iddalı bir ekibimiz var fuarda,. Spot Balık standına uğramadan, fiyat almadan bot-motor almayın derim. Doğa Sporları ve Deniz Malz. firmamamız olan Sportcity'den arkadaşlarımız standımızda olacak, istediğiniz tüm marka ve modeleleri en uygun fiyata size sunacaklardır.

mutlaka gelicem kardeşimle pazar sabahı kısmetse ordayız birkaç firmadan iyi fiyatlar aldım sizede mutlaka uruyacağım giriş işini halledersem fuar saatinden önce orda olucam

hafta sonu gideceğim inşallah..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Herkese merhabalar,

14'ü Vip-Basın açılışıydı. Bugün 3. günün başlangıcındayız. Fuardaki tekneler ürünler harika. Kesinlikle herkes görmeli. Fırsat buldukça geziyorum tüm salonları.

Fuar mükemmel fakat interneti rezalet! 5mb dosya 7 dakikada iniyor ve saat 12'den sonra internet sıfırlanıyor. Hesaplayamamışlar talebi. Her firmaya bir adet şifre veriliyor, bir adet bilgisayar kullanıyor. Firma sayısı belli ama hesaplayamamış. Teknik elemanlar da rus aksanı ile türkçe konuşan garip garip insanlar.

Ne canlı web yayını yapabiliyorum ne de çektiğim fotoları nete atabiliyorum. Cep telefonları ve WINN gibi aletlerle neti paylaşmaya çalışıyoruz. İnternet organizasyonu rezalet.

Bu arada 10 günlük bu işe yaramaz internetin bedeli 50euro+KDV 😡 Ekstra şifre başına alınıyor.

Herkese merhabalar,

14'ü Vip-Basın açılışıydı. Bugün 3. günün başlangıcındayız. Fuardaki tekneler ürünler harika. Kesinlikle herkes görmeli. Fırsat buldukça geziyorum tüm salonları.

Fuar mükemmel fakat interneti rezalet! 5mb dosya 7 dakikada iniyor ve saat 12'den sonra internet sıfırlanıyor. Hesaplayamamışlar talebi. Her firmaya bir adet şifre veriliyor, bir adet bilgisayar kullanıyor. Firma sayısı belli ama hesaplayamamış. Teknik elemanlar da rus aksanı ile türkçe konuşan garip garip insanlar.

Ne canlı web yayını yapabiliyorum ne de çektiğim fotoları nete atabiliyorum. Cep telefonları ve WINN gibi aletlerle neti paylaşmaya çalışıyoruz. İnternet organizasyonu rezalet.

Bu arada 10 günlük bu işe yaramaz internetin bedeli 50euro+KDV 😡 Ekstra şifre başına alınıyor.

Bu kötü olmuş..Öncedende dediğim gibi en pahalı yatı haberler verdi ve fuar bilgimiz bununla kaldı..Belki üyelerimiz fotograf ekler umuduyla bekleyeceğiz..Siz elinizden geleni yaptınız Tesekkurler..

Herkese merhabalar,

Erkan'ım,
Fuar'cılık sektörünün neredeyse tamamı rezalet,bizimde sürekli farklı sektörde katılımımız var ve dünya para istiyorlar,bizde sırf bu işden çıkar elde etmesinler diye almıyoruz,nasılsa tüm ekibimizin VINN'ı var,rezalet diz boyu oluyor.

Back