Cormoran red master ultra light 1-9 kamış hakkında bilgi

Efe Can Samsun

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Cormoran red master ultra light 1-9 kamış hakkında bilgisi olan varmı ikinci el olarak nasıl bir fiyata alınabilir hagi balık avlarında kullanılabilir ?

Son düzenleme:
Bu kamışla ne yakalanırdan yola çıkmak doğru olmaz. Yakalamak istediğin balığa göre takım yapılır. 2. elde kaç paraya alınacağını alıcı ve satıcı belirler, ekipmanın durumuna göre değişir. Temiz bir üründe ortalama sıfır fiyatının yüzde 30-35 altı olur genelde.

Bu kamışla ne yakalanırdan yola çıkmak doğru olmaz. Yakalamak istediğin balığa göre takım yapılır. 2. elde kaç paraya alınacağını alıcı ve satıcı belirler, ekipmanın durumuna göre değişir. Temiz bir üründe ortalama sıfır fiyatının yüzde 30-35 altı olur genelde.
Hiçbiryerde incelemesini bulamadım lrfye yeni başlamak istiyorum fakat lrf mi alsam light spinmi alsam karar veremedim.

Piyasadaki bir çok ürünün Türkçe incelemesini zaten bulamazsın. İç piyasada çok tercih edilen bir marka değil. Lrf mi yapacaksın light spin mi önce ona karar ver, avlanacağın bölgede hangi balıkları hedefleyeceksin onu belirt, ona göre yardımcı olmaya çalışalım...

Piyasadaki bir çok ürünün Türkçe incelemesini zaten bulamazsın. İç piyasada çok tercih edilen bir marka değil. Lrf mi yapacaksın light spin mi önce ona karar ver, avlanacağın bölgede hangi balıkları hedefleyeceksin onu belirt, ona göre yardımcı olmaya çalışalım...
Lrf çevremde yaygın olmadığı için deneyemedim genellikle göllerde perch turna sudak avlamaya gidiyoruz.
Deniz avında malesef birşey yakalayamadım.
Okuma alaris 20 yada ceymar 25 tarzı bir makina alıp hem 5-20 hem lrf kamışımda kullanmam mümkün müdür ?

Back