Corona Virüs (2019-ncov)

Benim dediğim sadece bir uyarı. Virüs asya dışında amerika, avrupa ve hatta arabistanda(çin mallarının yoğun satıldığı yerdir) bile görülmüş. 2-3 kişi para kazanacak diye kendinizi ve sevdiklerinizi riske atmaya değmez!..

Corona ve ileri evresi Fip e tek aşı üreten ülke Çin ,
Corona virüsü kedilerin %50 sinde mevcut, hayvandan hayvana bulaşabiliyor, hayvandan insana geçmiyor. Kedilerde corona nın Sonraki evresi FİP ... Fip... ıslak fip ve kuru fip olarak 2 ayrılıyor. Kuru fip kalıcı, hasarları az, çoğunlukla öldürmüyor.. Islak fip akciğerlerde karaciğerde su toplanmasına ve vücutta ağır hasarlara sebep oluyor öldürüyor.
Corona ve ileri evresi Fip e , karşı üretilen 3 çeşit aşı var , Bu aşıların menşei Çin... aşıların uluslar arası izni yok dünyaya illegal yollarla satışı yapılıyor. Hasta bir kediye tedavi masrafı yaklaşık 60 000 Tl yi buluyor. (İlaçlar Shire - Mutian - GS 44)
Corona ve ileri evresi Fipe tek aşı üreten ülke Çin , ve Corona salgınının Çin den patlaması tesadüf olamaz.

Corona ve ileri evresi Fip e tek aşı üreten ülke Çin ,
Corona virüsü kedilerin %50 sinde mevcut, hayvandan hayvana bulaşabiliyor, hayvandan insana geçmiyor. Kedilerde corona nın Sonraki evresi FİP ... Fip... ıslak fip ve kuru fip olarak 2 ayrılıyor. Kuru fip kalıcı, hasarları az, çoğunlukla öldürmüyor.. Islak fip akciğerlerde karaciğerde su toplanmasına ve vücutta ağır hasarlara sebep oluyor öldürüyor.
Corona ve ileri evresi Fip e , karşı üretilen 3 çeşit aşı var , Bu aşıların menşei Çin... aşıların uluslar arası izni yok dünyaya illegal yollarla satışı yapılıyor. Hasta bir kediye tedavi masrafı yaklaşık 60 000 Tl yi buluyor. (İlaçlar Shire - Mutian - GS 44)
Corona ve ileri evresi Fipe tek aşı üreten ülke Çin , ve Corona salgınının Çin den patlaması tesadüf olamaz.

macit bey ortada deliliniz yoksa böyle şeyler söyleyip, komplo teorisi yaratıp insanları galeyana getirmemenizi tavsiye ederim.
evet feline infectious peritonitis(FIP) coronaviridea ailesinden(2019-nCoV ile aynı aileden yani) olan feline corona virusun bir formu ve kediler için ciddi bir hastalık.
yukarıda bahsettiğiniz 3 ürün de aşı değil; inhibitör, supplement vs. yani daha çok destekleyici tedavi için.-ki ülkemizde legal olarak tarım orman bakanlığı izni ile bulamazsınız, etkinlikleri de kesin olarak kanıtlanmamış sanırım.
feline coronaya karşı üretilen literatürde kabul edilmiş bir aşı yok, çalışmalar devam ediyor. yani corona aşısı diye satılan bir şey varsa illegaldir ve büyük ihtimalle uydurmadır.
son cümlenizdeki tesadüf olmadığı iddiasını da bilimsel verileriniz varsa destekleyiniz yoksa safsatadan öteye gitmez, boşuna insanların kafasını karıştırır.

macit bey ortada deliliniz yoksa böyle şeyler söyleyip, komplo teorisi yaratıp insanları galeyana getirmemenizi tavsiye ederim.
evet feline infectious peritonitis(FIP) coronaviridea ailesinden(2019-nCoV ile aynı aileden yani) olan feline corona virusun bir formu ve kediler için ciddi bir hastalık.
yukarıda bahsettiğiniz 3 ürün de aşı değil; inhibitör, supplement vs. yani daha çok destekleyici tedavi için.-ki ülkemizde legal olarak tarım orman bakanlığı izni ile bulamazsınız, etkinlikleri de kesin olarak kanıtlanmamış sanırım.
feline coronaya karşı üretilen literatürde kabul edilmiş bir aşı yok, çalışmalar devam ediyor. yani corona aşısı diye satılan bir şey varsa illegaldir ve büyük ihtimalle uydurmadır.
son cümlenizdeki tesadüf olmadığı iddiasını da bilimsel verileriniz varsa destekleyiniz yoksa safsatadan öteye gitmez, boşuna insanların kafasını karıştırır.
Bilimsel verilermi ??? kafamı yapıyon , yada çok bilmişlikmi yapıyon .. ???
Aşıların uluslar arası izni olmadığı , dünyaya illegal satıldığı yazımda var.
Bu ilaçları ve benzerlerini çıktığı günden beri takip ediyorum , baktığım sokak canları sayısı ı oldukça var, tedavi ettirdiğim sokak canları, hasta yaralı Allahın bana yolladığı hepsi.
Aşıyı dünyaya illegal yollarla Çin tüccarlar satıyor, Çin üretiyor.. daha ne yazmamı bekliyon ??? anlamadım seni ...
Safsata felan yazmışsın kelimelerine dikkat et terbiyesizlik yapma..

Son düzenleme:
(link)
kelimelerimi özenle seçerim, herhangi bir terbiyesizlik yok. varsa böyle bir iddianız verilerle destekleyin, desteksiz çıkarsamalarla bilim olmaz. böyle halk sağlığını ilgilendiren konularda da bilim olmazsa olmaz.
yazdığınız 3 ürün de aşı değil diyorum. girin internetten bakın etkenlerine. (link)

(link)
kelimelerimi özenle seçerim, herhangi bir terbiyesizlik yok. varsa böyle bir iddianız verilerle destekleyin, desteksiz çıkarsamalarla bilim olmaz. böyle halk sağlığını ilgilendiren konularda da bilim olmazsa olmaz.
yazdığınız 3 ürün de aşı değil diyorum. girin internetten bakın etkenlerine. (link)

Lailahe İllallah.,, bana link atıyorsun. incele diyorsun, Cahile anlatmak zormuş derler doğruymuş.
Anlatayım belki anlarsın. Bu ilaçlar ın 15 ml si illegal yollarla Tr de 250- 300 dolara satılıyor. Çinde üreticisinde ilacın 15 ml fiyatı 20 Usd.. Bunu uygulayan birkaç veteriner de mevcut. Bir veteriner arkadaşımla birlikte Biz bu ilaçları Tr ye gitirip maliyet fiyatına , kar gözetmeden , ihtiyaç sahiplerine tedarik etmeyi düşündük, amacımız hasta canlara faydalı olmaktı... ilaçları yeterince inceledik, Üreticisinden ve İstanbul da uygulamasını yapan kişilerdende sonuçları aldık. Kedilerde ıslak Fip te kalıcı bir tedavisi yok.. Kuru fipte kısmen var.
Sen bana incelemem için link atıyorsun...

güzel abicim ben de sana diyorum ki bunlar aşı değil.

"Corona ve ileri evresi Fipe tek aşı üreten ülke Çin , ve Corona salgınının Çin den patlaması tesadüf olamaz."
ben senin bu cümlen üzerine yazdım böyle basit çıkarsamalarla konuşmak pek uygun değil insanların kafasını karıştırır. ncov un nasıl meydana geldiği henüz net değil.

bu arada özür diliyorum Primucell FIP(ZOETIS) isimli intranasal aşı varmış ama 16ay ve üzeri kediler için kullanılıyor ve yan etkileri dolayısıyla pek tavsiye edilmiyor. aşı da kanada malı çin değil.

bir de ne kadar iyi niyetli olursanız olun, ne kadar işe yararsa yarasın yurt dışından ilaç temini için gerekli prosedürler var. bu prosedürleri gerçekleştirmeden ilaç getiriyorsanız suç teşkil edebilir her yerde dillendirmemeye çalışın hekiminiz bilgisinde olmadan ilaç temini ve kullanımı yapmayın.

Back