ibrahim1903
Aktif Üye
abi açıklatmıyorlar. dünyayı yöneten firmalar izin vermiyorve adamın söylediği çinde bunu herkesin biliyormuş ama kimse açıklayamıyormuş...
argumentum ad populum sonuçta
abi açıklatmıyorlar. dünyayı yöneten firmalar izin vermiyorve adamın söylediği çinde bunu herkesin biliyormuş ama kimse açıklayamıyormuş...
(link)
Niye sadece orada, başka yerlerde yok mu sanki? Yoksa çok hatırlı birinin memleketi falan olduğu için mi? Neyse bu konulara forumda girmek istemiyorum ama tamamen bir tutarsızlık söz konusu.
Ne alaka birinin memleketi olmasıyla? Belde de yayıldı demek ki aldılar karantinaya.. Ardından farklı şehirlerde de yapıldı.
Önyargılar önyargılar!
(link)
Önce linke bakın. An itibarı ile 13531 vaka var, hepsi bu birkaç yerden mi, ben o satırları yazdığımdan günler öncesinde yaşadığımız bölgede hastalık haberleri vardı şimdi de ölüm vakalarını duyuyoruz. niye buralarda tedbir, karantina alınmadı. Bal gibi bir tutarsızlık var. O mesajı yazalı beş gün olmuş hala etrafımızdaki yerleşim yerlerinde arttırılmış karantina tedbiri yok, öncelikle yaşadığınız yer İstanbul'da yok. Peki sizce İstanbul'da hastalık ve ölüm yok mu? var ise neden karantina yok.
Önyargıymış, aklımızla dalga mı geçiyorlar peki?
Size ve yakınlarınıza sağlıkla dolu günler diliyorum.