stratejist
Aktif Üye
Müthiş bir balık 😉 çok defalar denememe rağmen hiç bu kadar büyük bir çipura yakalayamamış biri olarak azıcık kıskanarak da olsa 🙂 canı gönülden tebrik ediyorum 😉
Hedefimde bu balık yoktu o yüzden biraz da şans yardımı ile alabildim. Yemi yutmasa 1 no 9335BL vmc igne ile çekmek biraz zor olurdu 🙂 Genelde 1/0 ve üstü delikli iğne kullanıyorum. Eminim ki siz de daha iyilerini yakalarsınız rast gelsin.geçen seneki 46 cm rekorumu geçmişsiniz.tebrikler
Kalabalıkta av yapmayı sevmiyorum kimsenin gitmediği yerleri aramak zevk veriyor. Avlandığım yer çok kayalık ağ sermeye uygun değil , merada şimdilik zıpkıncı arkadaşlara da denk gelmedim büyük ihtimal o yüzden yakalayabildimTebrikler, bu boyda çupra görmeyeli uzun zaman olmuştu 🙂 Daim olsun, rastgelsin..
Kalabalıkta av yapmayı sevmiyorum kimsenin gitmediği yerleri aramak zevk veriyor. Avlandığım yer çok kayalık ağ sermeye uygun değil , merada şimdilik zıpkıncı arkadaşlara da denk gelmedim büyük ihtimal o yüzden yakalayabildim
Egede olduğumuz için hafif takımlar kullanabiliyoruz en azından ben kullanıyorum. Sistem bu bölgede çok kullanılan 50 ila 75 gram gezer kurşun, önüne tek iğne 1no vmc 9335BL siz başka marka da tercih edebilirsiniz tek şartı kısa pala çapraz olması ..1/0 2/0 3/0 1/0 ve üstünü delikli iğneler tercih ediyorum. 30 yada 25 lik mono misina. Öne bağladığım bedende fc 40 lık ya da 30 luk misina kullanıyorum. Beden boyu 40 cm ila 1mt arası değişir.Yem kıyıdan midye, yengeç madya 🙂 hassas hafif 3..4 mt arası bir kamış. Bazen de 496 2/0 1/0 zoka gene 25..20 kaliteli mono misina. Havanın durumuna göre zoka arkası 10 grm kurşun, 40cm..1mt arası beden sonrası fırdöndü yengeç, kasnak ile ellle ya da spin takımı 🙂 Bu takım ayrı bir zevk. Paylaştığım avda yem olarak midye içi kullandım. Rast gelsinTebrikler Hakan Bey. Takım ve yem bilgiside alabilirsek tadından yenmez 🙂
Merayı az çok tahmin ediyorum, Didim de gerçekten çok güzel yerler var bu yaz denemek şart 😉Tebrikler Haluk... Yazın o bölgede kalabalık olmayan yerlerde at çek ile çok fena balıklar alabilirsiniz... Avlak bilgisini de bazı videoları biraz dikkatli izlerseniz netten edinebilirsiniz 🙂 Videodaki 1:45 sn sine dikkat size tanıdık gelebilir 🤣