çupra eşkina levrek

serkanduru

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
3
azda olsa bende birşeyler yapmaya çalışıyom at çek işini daha kavrayamadım dalmaya devam ama at çek işini çözersem dalmaya ara verecem

Dosyalar

• Fotoğraf040.jpg
    Fotoğraf040.jpg
    60.4 KB · Okunma: 519
  • Fotoğraf056.jpg
    Fotoğraf056.jpg
    51.8 KB · Okunma: 519
  • Fotoğraf038.jpg
    Fotoğraf038.jpg
    54.3 KB · Okunma: 455
  • Fotoğraf046.jpg
    Fotoğraf046.jpg
    58 KB · Okunma: 516
Serkan güzel balıklar tebrikler,

Sen At-Çek kültürüne merak salmaya başla bence,hemde tam yerindeymişsin baksana(Çanakkale) bir daha başka şeyle uğraşmazsın. 🙂

Tebrikler Serkan, at çektede güzel raporların olur bence 🙂

Meraların dip yapısını nasılsa iyi biliyorsundur 🙂

tebrikler.güzel avlar.hele çanakkaledesin ahhhh ahhhh orda çok günlerim geçti.afiyet olsun...

mesajı okuyunca tebessüm ettim. 🙂
ben at çek yapmayı bırakıp dalmaya heveslendim zıpkın avına merak saldım,sizde tam tersi 🙂
düz mantık: balıgın oltayı bulmasını bekleyene kadar,oltanın balıgı bulmasını sağlarım yani zıpkınla avlanırım🙂

Tebrikler Serkan
Nevaleyi çıkartan bir dalış olmuş
Afiyet olsun

Tebrikler, çok güzel balıklar🙂
Zıpkınla veya oltayla balık avcılığı birbirine yakınmış gibi görünsede tek ortak paydaları bence deniz🙂İkiside bana göre bambaşka kulvarlar, her ikisinide yapan bir balık sevdalısı olarak benim düşüncem bu yöndedir.Suyun altı (dalanlar bilir) bambaşka bir dünya ve siz ait olmadığınız bir dünyada sessiz bir yolculuğa çıkıyor gibisiniz..Bir keresinde bir gümüş sürüsünün içinde kalmıştım, müthiş güzel bir duygu, tıpkı karada lapa lapa kar altında yürümek gibi...Meraklı olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim, mutlaka deneyin😉

mesajı okuyunca tebessüm ettim. 🙂
ben at çek yapmayı bırakıp dalmaya heveslendim zıpkın avına merak saldım,sizde tam tersi 🙂
düz mantık: balıgın oltayı bulmasını bekleyene kadar,oltanın balıgı bulmasını sağlarım yani zıpkınla avlanırım🙂

Bende bu adam neden görünmüyor diyordum, ne ses ne duman, 🙂 meğer başka kulvarlarda derinlerde dolaşırmış...! 😱 😉

tebrikler
her tür avcılığı yapıyorum nerdeyse;
ama zıpkınlı avcılık bir başka haz veriyor.

Back