Daiwa Ballistic 2.70 7_28 Gr Nasıl Bir Kamıştır...

7-28gr 244 ballistic kullanıyorum. Kullanırken zevk alıyorum resmen. Su üstü ve en fazla 1m derinlikte çalışıyorum. Genellikle sert sahteler kullanıyorum. (270 14-42gr olanı da var elimde fazla kullanma fırsatı bulamadım )
Tercihin hangisi olurdu peki 14 42 mi 7 28 mi ki söylemlerinden görünüşe göre 7 28 diye tahmin ediyorum.... İlk tercihim sıralamak gerekirde 1 su üstü 2 dalarlı 3 kaşık.. 7.28 atarlı olarak 2.44 iyimi 2.70 alsam dedigin oldumu ? veya 2.70 olanını deneme fırsatın oldumu ?

(link)
Bu kamışı kullanıyorum
Su üstü için kullanıcaksan direk al
Kendini hemen toplayan bir kamış
Aksiyon verirken çok avantajlı
Bu fiyata alabileceğin hatta birazda da cıksan da alabileceğin en iyi kamış diye düşünüyorum

Keşke halkaları biraz daha iyi olsaydı (Fiyatına göre zaten bu halka kotu değil)

Ama aksiyon olarak gerçekten çok iyi bir kamış almayı düşünüyorsan başka kamışa bakma

(link)
Bu kamışı kullanıyorum
Bu fiyata alabileceğin hatta birazda da cıksan da alabileceğin en iyi kamış diye düşünüyorum

Keşke halkaları biraz daha iyi olsaydı (Fiyatına göre zaten bu halka kotu değil)

Ama aksiyon olarak gerçekten çok iyi bir kamış almayı düşünüyorsan başka kamışa bakma

2.70 olanını kullanma fırsatın oldumu ?

(link)
Bu kamışı kullanıyorum

Tşkler

Kamışla bir kere avlanma fırsatım olmuştu detaylı şekilde aklımda değil ama bende çok olumlu bir izlenim bırakmıştı.
Benim asıl yazma amacım boy konusunda, kıyıdan avlanıyorsanız, boyunuz 150 cm değilse 270cm kamış altına düşmeyin. Ben ve tanıdığım bir çok kişi bu konuda pişmanlık yaşadı.

Kamışla bir kere avlanma fırsatım olmuştu detaylı şekilde aklımda değil ama bende çok olumlu bir izlenim bırakmıştı.
Benim asıl yazma amacım boy konusunda, kıyıdan avlanıyorsanız, boyunuz 150 cm değilse 270cm kamış altına düşmeyin. Ben ve tanıdığım bir çok kişi bu konuda pişmanlık yaşadı.
tşkler

Back