Daiwa Ballistic mi Daiwa Crosscast mi ?

Tepki
11
Ödül
13
Herkese rastgelsin. Daiwa Ballistic 2.74 14-42 mi daha iyi yoksa Daiwa Crosscast 2.74 14-42 mi ? Kullananlar yorum atarsa sevinirim.

Daiwa Ballistic 2.74 14-42 kullanıyorum, sert bir yapısı var. alt limitlere yakın ağırlıktaki sahtelerin erim performansı kamışının sert olmasından dolayı bence çok iyi değil, fakat benim için sorun değil, zaten kamışta bunu vaad etmiyor. halkalar fujin klavuzlarda sıkıntı yok ama tutcularda pas lekeleri oluyor.. makina yuvasını ara ara yoklamak gerekli özellikle gün boyu süren avlarda gevşiyor.
Genel olarak memnunum bundan sonra alacağım kamış moonshot olur..

Ballistic'e sert denmis, fakat crosscast ballisticten cok daha sert bir kamis. Ben crosscast tercih ederdim, fakat konu biraz sizin nasil bir kamis aradiginiza kaliyor.

Neden crosscast ?
Crosscast daha yeni bir kamış Ballistic 2016 yılında üretildi ve bazı serilerde üretimden kaynaklı sorunlar yaşadı bazı kullanıcılar. Makine yatağı, kamış kırılma sorunları gibi. Crosscast'te bu sorunlar düzeltildi ve buna ek olarak V-joint teknolojisi eklendi. Yani karbon çapraz sargı şeklinde yapıldı, bu da ekstra mukavemet getirdi.

Son düzenleme:
Eski bir ballistic kullanicisi olarak acizhane fikrim, boğazda lüfer için çok iyi kamiş hizli aksiyon ve sert yapisi ile.. sahte aksiyonu, tasmalamasi,balik kontrolü, erim gayet iyi, hissiyat da fena degil... ancak makine yatağı elime oturmadi, kavrarken beni rahatsiz etti ve jerk verirken yordu o yüzden kullanmayi biraktim. Tabi bu durum her kullanici icin farkli... rastgelsin...

Aksiyon verirken beni yormucak gerek wtd gerek jerk verirken. Konforlu ve sağlam olması benim için önemli. Crosscast’e daha sıcak bakıyorum şu an . Yorumlarınız benim için çok değerli herkese teşekkürler. 🙂

Back