Daiwa Ballistic X 2.70 14-42 Spin Kamış Kullanan Varmı Sağlamlık Açısından Nasıl Bir Kamış ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Grm

Üye
Tepki
37
Ödül
23
Daiwa ballistic x 2.70 14-42 spin kamış kullanan varmı sağlamlık açısından nasıl bir kamış ?

Ben kullanmadım ama esnek bir kamıştır aynı markanın crosscast ve lateo modellerine göre.Legalis'in bir üstüdür .

Bir arkadaşım birkaç avda kırıldığını ifade etti ama ben yanında değildi.Yine de sonuna kadar güvendiğim biridir.

Tek bir olaydan tabii bir çıkarım yapılamaz.

Bütçeniz varsa lateo alın derim.

Youtube ve internette fazla bilgi bulamadım o yüzden sordum kırılma yaşandıysa sıkıntı sonuçta çokta ucuz bi kamış değil .almış bulundum ama daha kullanmadım olmadı satarız dediğiniz kamışa bakıcam teşekkürler

kamis guzel kardes azda olsa kullandim esnek biraz ama erimi guzel istedigin mesafelere rahatlikla atabiliyosun kirilma konusuna gelince sahteyi dibe taktigimda kurtarmak icin kamisi baya zorlamama ragmen hic bir sorun yasamadim bir kullan dene bence en azindan fikir sahibi olursun

kamis guzel kardes azda olsa kullandim esnek biraz ama erimi guzel istedigin mesafelere rahatlikla atabiliyosun kirilma konusuna gelince sahteyi dibe taktigimda kurtarmak icin kamisi baya zorlamama ragmen hic bir sorun yasamadim bir kullan dene bence en azindan fikir sahibi olursun
Eyvallah teşekkürler aynen en mantıklısı kullanıp denemek şuda var 80tl lik bi remixon double black kamışla mecbur kalıp 1200gram levreği 1 metre kaldırıp karaya çıkardım o kırılmadıysa bu fiyatta bi kamışın kalama açıkken mücadele sırasında kolay kolay kırılması zor gibi ama tabi kullanıcıların fikrini almak istedik.

Youtube ve internette fazla bilgi bulamadım o yüzden sordum kırılma yaşandıysa sıkıntı sonuçta çokta ucuz bi kamış değil .almış bulundum ama daha kullanmadım olmadı satarız dediğiniz kamışa bakıcam teşekkürler
hemen satma bence tecrübe et , kırılma olayı tamamen o kamışın üretim defosu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Grm
@Grm Görkem bey kamış gayet sağlam bir kamıştır ve hiç esnek bir kamışta değildir. Kamış hem yüksek atarlı hem de mh olduğu için sertliği ziyadesiyle fazladır. 7 28 atarlı olanı ile karıştırılmış olabilir ama o da mh olup o atar değerindeki kamışlardan yine serttir. Kamışın sağlamlığına gelirsek eğer daiwa kamışların alt segment olan modellerinde kırılma konuları duyuluyor ama üretiminde veya kullanımında bir hata var mı bilemiyorum. Aynı kamışı forumda bir arkadaşımız benden aldı ve 1 2 metre yükseklikteki falezden 2 3 kglık kofana ları yukarı rahatlıkla alıyoruz demişti. Bence sağlamlık anlamında geçer not ben o kadar hiç zorlamam..

@Grm Görkem bey kamış gayet sağlam bir kamıştır ve hiç esnek bir kamışta değildir. Kamış hem yüksek atarlı hem de mh olduğu için sertliği ziyadesiyle fazladır. 7 28 atarlı olanı ile karıştırılmış olabilir ama o da mh olup o atar değerindeki kamışlardan yine serttir. Kamışın sağlamlığına gelirsek eğer daiwa kamışların alt segment olan modellerinde kırılma konuları duyuluyor ama üretiminde veya kullanımında bir hata var mı bilemiyorum. Aynı kamışı forumda bir arkadaşımız benden aldı ve 1 2 metre yükseklikteki falezden 2 3 kglık kofana ları yukarı rahatlıkla alıyoruz demişti. Bence sağlamlık anlamında geçer not ben o kadar hiç zorlamam..
Eyvallah sağolun aynen okadar zorlamayız zaten ama 2. 3 kg lik balıkları kaldırıyosa alırken gayet yeterli bencede, ki kepçesiz onu denemeyede niyetim yok .bide dediğiniz gibi o 7-28 atarlı olanı olabilir yada kullanım hatasına bağlı olabilir sonuçta düşük atarlıların uçları daha hassas ve zayıf oluyor diye biliyorum .teşekkürler

Back