Daiwa Exceler 4500E yorumlarınızı bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senihcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senihcan

Daimi Üye
Tepki
1,967
Ödül
113
Merhabalar herkese öncelikle . Bugün Daiwa exceler 4500E makinemi almış bulunuyorum. Makine ile ilgili kullanan 2 arkadaşın görüşü sonunda Daiwa WindCast X5000 mi Daiwa exceler mı ikileminden exceleri aldım. İnternet üzerinden araştırmama rağmen yabancı forumlar dahil yorum bulamadım. Kullanan veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. İyi akşamlar dilerim herkese.

exeleri alanlar norvec gibi yerlerde büyük balik heilbutt .pisi baligi gibi balik avinda kullaniyorlar ,,
windcasida cogunlukla sazan avinda kullaniyorlar hayirli olsun
birde iyi tarfin daiwanin sevisi daha iyi

Teşekkürler yorumunuz için. Sahtesi zaten mevcut çanta kaybolmadan önce daha fazlası mevcuttuda neyse 🙂 Yorumunuz için teşekkürler aslında en merak ettiğim konu atış mesafesi onuda yarın test edecem.

Teşekkürler yorumunuz için. Sahtesi zaten mevcut çanta kaybolmadan önce daha fazlası mevcuttuda neyse 🙂 Yorumunuz için teşekkürler aslında en merak ettiğim konu atış mesafesi onuda yarın test edecem.
-----------------
rica ederim ahha su gecen günkü cantasi elin arabasinda giden arkadasimizsin hayirli olsun

Senih bey bende Daıwa exceler 4500E makinamı 2 gün önce aldım. Makina ele alındıgında güven veriyor. Kol çevrildiginde akışı gayet çok iyi. Titreme yada vibrasyon yok. Geri dönme anahtarı yok. En önemlisi komple tuzlu suya dayanıklı olarak üretilmiş. Avda kullanımını merak ediyorum.

Murat bey sizin içinde hayırlı olsun 🙂 Dün suadiyede ilk denememi yaptım . Daha önce okuma salina 65 kullanıyordum ve ona göre makineyi kıyaslayim . Benim atışlarımı daha çok geliştirmem gerekiyor ama aynı kamışla 2 makineylede denemelerimi düşünürsem okumaya göre atıştaki uzaklık daha iyi ama bir surf kafa kadar uzağada atılmıyor . Makinenin asıl özelliği daha önce okumada 120 gr ağırlık çekerken kolum yoruluyordu akıntısız suadiye kıyısında. Budna 120 gr ağırlığı çekmek şu kadar söyleyim kurşun koptu sandım. Kol okadar rahat ki gerçekten inanılmaz hele okuma salinadan sonra yüzüm gerçekten güldü diyebilirim 🙂 Şuan makineyeye acaba bir surf kafa uydurabilirmiyim onu araştıracağım yedek kafa olarak bir surf kafa alabilirsem ozaman gerçekten çok mutlu olacağım.

Senih bey bende Daıwa exceler 4500E makinamı 2 gün önce aldım. Makina ele alındıgında güven veriyor. Kol çevrildiginde akışı gayet çok iyi. Titreme yada vibrasyon yok. Geri dönme anahtarı yok. En önemlisi komple tuzlu suya dayanıklı olarak üretilmiş. Avda kullanımını merak ediyorum.

Back