Daiwa Fuego Lt Serisi Kullanan Arkadaşlar...

Arkadaş tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyor ama sonra tavsiyelere itibar etmiyor güvenmiyor, ürünlere firmaların tarafından yazılan ürün özellikleri çok dikkate alıyor küçük ayrıntılarıda kafaya çok fazla dikkate alıyor ama çok fazla ürün bu şekilde işin içinden çıkamaz, tavsiye istiyorsa tavsiyelere itibar edip tavsiye edilenlerden bir takım yapmalı yada kendi bildiği gibi ürün özelliklerinden okuyup araştırarak bir takım yapmalı

Benım alacağım makina Daiwa Ballistic LT Bunda karar kıldım farklı yerlerde de belirttim bunu... Bu sorduğum makinayı bir arkadaşım almak için bana sordu bende bilmedigimden buraya sordum... Bu kadar çok eleştiri yapılacagına bu makine hakkındaki tecrübelerinizi yazsanız sorun kalmaz... Ben konu açarım sorun yok bu konuda... Bilen cevaplar veya cevaplamaz orası o kişilere kalmış ama eleştirmek gereksiz bir şey ve üşenmeden satır satır eleştiri yazacagınıza kısaca makina hakkında görüşünü yaz geç veya hiç bir şey yazma... Bu konu kalacak ve bu konuyu ben okurum yarın gelir başkası bu makinayı merak eder o gelen kişi okur vs vs böyle gider... Ben belki yarında konu açarım hoşunuza gitmiyorsa hiç bir şey yazmaz geçersiniz gereksiz eleştiriye gerek yok...

Eleştirinin gerekli veya gereksizi yoktur. İyi veya kötüsü vardır. Ama gerekli veya gereksiz konu vardır. Bence bu konu gereksiz. Kilit vurulsa iyidir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirinin gerekli veya gereksizi yoktur. İyi veya kötüsü vardır. Ama gerekli veya gereksiz konu vardır. Bence bu konu gereksiz. Kilit vurulsa iyidir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tv reklamı mı bu 🙂

Ayrı başlık açmaktansa, fuego lt ile ilgili açtığınız başlıklardan devam etmek başkaları açısından daha derli toplu olurdu.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Makina eskidi artık yenisi çıkacakmış 🙂

Back