Daiwa j braid

j braid kullanan arkadasım var. gayet memnun aslında alınabılecek ıp mısına konusunda bence cıtanın üstünde.. ama her mısına herkeste aynı etkiyi göstermiyor .. bilmiyorum neden böyle

J braid kullandım certate makineye sardım 67,90 ,64 cm turna aldık sıkıntı yaratmadı 2. avımda suya atılmış ağı bile çekti 18 mm olanı neyse 3-4 avdan sonra tiftiklendi çekeri düştü kopmaya başladı baya söktüm neyse şimdi de j braid 20 mm 2 kere denize girdi siyah ip rengi açıldı baya tatlısuda yeterli ama denizde çabuk atıyor rengi 1 kere daha kullansam eminim tiftiklenir ama bence alınabilir o fiyata güzel misine bende dolaşma olmadı

Daiwa tournemant Evo biraz pahalı ama düğüm mukavemeti en iyilerden.Evo deneyin derim.Biz ekipçe 0.16 ve 0.18 kullanıyoruz.

J braid fiyatlarında, sufix performance pro 8 memnun kaldığım örgü.j braid almak için gidip,dükkandan sufix ile çıkmıştım.En memnun kaldığım yönü,Erim mesafesi çok iyi ve yumuşak kaygan yapısı gayet güzel...5 yada 6 avda kurşun arkasında 0.15mm kullandım,tabii uzun kullanımda dayanıklılık için yorumda bulunmak erken...Sufix 832 den bence daha iyi bir ürün karşılaştırmak gerekirse....Kuş gözü vs. problemde yaşamadım...Tavsiye edebileceğim bir ürün....Kairiki,varivas,ygk derken bugün yedek bir adet daha aldım...

Benim tecrübem olmamakla beraber, kastking de şöyle birşey başıma geldi.
Hafif ağırlıkta (10 gr ve altı) kuş gözü oldu, fakat mono misinada çözemez iken kastking örgü misinada ben bu kuş gözlerini çözebildim. Bu da ayrıca hoşuma gitti.

Kastking,kendo tarzı örgülerin yapıları kuşgözü çözmede daha kolay dediğiniz gibi,misal örnek 0.14 mm kendo ile üst düzey örgülerin aralarında kalınlık olarak en başta elle tutulur gözle görülür net kalınlık farkları oluyor.0.15 sufixin yada varivasın yanında 0.14 kendo 0.20 gibi duruyor.Daha kalın daha kaba yapılı ve çözmesi kolay...

Kastking,kendo tarzı örgülerin yapıları kuşgözü çözmede daha kolay dediğiniz gibi,misal örnek 0.14 mm kendo ile üst düzey örgülerin aralarında kalınlık olarak en başta elle tutulur gözle görülür net kalınlık farkları oluyor.0.15 sufixin yada varivasın yanında 0.14 kendo 0.20 gibi duruyor.Daha kalın daha kaba yapılı ve çözmesi kolay...
Eğer durum böyle ise, çekeri de çok düşük kalmış oluyor.

Ben Kastking Superpower kullanıyorum şuan, en azından Daiwa nın bundan iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bende patlama olmadı mesela. Acaba üretim hatası mı ?
Bir de patlayan sahteler kaç gramdı ? Ben 40 - 50 gr ağırlıkları bile attım birşey olmadı.

Üretim hatası olabilir, misina satışa çıkmadan önce nemli bir ortamda bekletilmiştir, başka birşey olmuştur bilemiyorum. Bir daha kullanmayacağımı biliyorum sadece.

Bir de kairiki deneyelim bakalım. Bu da olmaz ise paraya kıracağız gibi 🙂

Back