Daiwa Japonya Iletişim Adresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan simetri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar,

Caldia 3012H (LT olmayan 2017 model) makinemin kafasında minik bir ezik var. Yedek kafa için Remixon'dan yardım istedim, yardımcı olamadılar. Daiwa Almanya ve Fransa ile görüştüm, "Bu seriyi biz satmadık Japonya ile görüş" dediler.

Daiwa Japonya'nın mail adresini hiçbir şekilde bulamadım. Facebookta takibe aldım, iletilerinin altına yorum olarak yazdım ama çare olmadı.

Daiwa Japonya'ya nasıl ulaşabilirim ?

Hiç maille filan uğraşmayın Murat bey, en sağlıklısı Kayahan beyin söylediği gibi plat.co üzerinden getirtmek

Hiç maille filan uğraşmayın Murat bey, en sağlıklısı Kayahan beyin söylediği gibi plat.co üzerinden getirtmek

400-500 lira tutacaksa getirmeye uğraşmam hocam. Dediğim gibi minik bir şey, artık çok kafayı takarsam şirkette cila ile düzeltirim orayı.

Bende plat dan 4-5 defa parça getirttim.. 4-5 gün tedarik süreci var.. 1 hafta da kargo geliyor.. İstanbul'dan buraya kargo 8 günde zor geliyor.. bence siparişi verin gitsin uğraşmayın boşuna mail vs ile..

Hatta şu ürün işinizi görür kaynak macunu sürüp kuruduktan zımpara ile pürüzsüz hale getirebilirsiniz su geçirmez benzin depolarında bile kullanılıyor burada dursun aynı sorunu yaşayanlar değerlendirebilir 🙂

(link)

Hatta şu ürün işinizi görür kaynak macunu sürüp kuruduktan zımpara ile pürüzsüz hale getirebilirsiniz su geçirmez benzin depolarında bile kullanılıyor burada dursun aynı sorunu yaşayanlar değerlendirebilir 🙂

(link)
her derde deva bir ürünmüş gerçekten , iyi oldu hatırlatmanız
aklımızda bulunsun 👍👍👍👍

Yeni kafa 8910 yen, caldia lt 3000 cxh ise 19200 yen.. 10000 yen’e farka yeni modeli var.. bu japonlar ilginc, yeni modelinin yari fiyatina eski modelin yedek kafasini satiyorlar.. ben exist’in yedek kafasini ozellikle almiyorum, 16000yen istiyorlar.. o fiyata full spin set yapilip ava cikilir..

Yeni kafa 8910 yen, caldia lt 3000 cxh ise 19200 yen.. 10000 yen’e farka yeni modeli var.. bu japonlar ilginc, yeni modelinin yari fiyatina eski modelin yedek kafasini satiyorlar.. ben exist’in yedek kafasini ozellikle almiyorum, 16000yen istiyorlar.. o fiyata full spin set yapilip ava cikilir..
kayhan bu sekilde yaparak uretim sektorunu kamciliyorlar
hep yeni ve diri kaliyolar
alim gucu sorunu olmadigi icin yedek parca ve tamir daha pahaliya geliyo

Back