Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende baktım daha önce ,Merhaba ,
Daiwa Jig Caster 96M 290cm 10-60gr Bu kamıştan arıyorum.
Geçen yaz arabam yıkanırken köşeye koyduğum kamışı yıkamacı işi bitince arabanın üzerine koymuş içine koyacağına. Bunu anladığımda çok geç olmuştu artık. Elimde sadece kılıfı kaldı. Gitti caanım kamış.Merhaba ,
Daiwa Jig Caster 96M 290cm 10-60gr Bu kamıştan arıyorum.
Maalum fiyatlar çok yükseldi. Sahibinde.com da vardı. Ağıdan alınca kaçırdım.Bende baktım daha önce ,
10 60 piyasada göremedim,
Sadece karan da var
dilersen bir telefon açıp sor farklı fiyat verebilirler
![]()
Daiwa Jig Caster MX 96M 290cm Jig Kamışı
Balık av malzemeleri,olta makineleri,olta kamışları,suni yemler,dalış ekipmanları,jigging malzemeleri, toptan ve parekende online satış mağazası.www.karanbalikcilik.com.tr
Kötü olmuş abiGeçen yaz arabam yıkanırken köşeye koyduğum kamışı yıkamacı işi bitince arabanın üzerine koymuş içine koyacağına. Bunu anladığımda çok geç olmuştu artık. Elimde sadece kılıfı kaldı. Gitti caanım kamış.
Çok büyük şansızlık olmuş Şeref Abi
Maalum fiyatlar çok yükseldi. Sahibinde.com da vardı. Ağıdan alınca kaçırdım.
Şimdilik , çok aciliyeti yok . Biraz bakalım , bakarsınız birinde çıkar.
Ben de Cahit Acun'dan ikinci el olarak almıştım.Kötü olmuş abi
kırıldım şeref abi, insan haber verir icabında biz de alalım bu denli uber bi kamışsa.Ben de Cahit Acun'dan ikinci el olarak almıştım.
Kıyıdan hafif yemliden tut, tekneden dip avına, asıl işi olan jig/kaşık atmaya ve sıyırtmaya kadar çok amaçlı olarak kullanıyordum.
O yüzden de hep arabadaydı.
Çok yazık oldu. Maddi zararında da değilim, aynısından bulamadım.
Uber kamış olarak değerlendirmek kullanım koşullarına göre mümkün olabilir de olmayabilir de. Ben bir tür joker olarak kullanıyordum.kırıldım şeref abi, insan haber verir icabında biz de alalım bu denli uber bi kamışsa.
üzücü olmuş. geçmiş olsun.
taliplisi çok, merak ettim kamışı. bulursam mutlaka denerimUber kamış olarak değerlendirmek kullanım koşullarına göre mümkün olabilir de olmayabilir de. Ben bir tür joker olarak kullanıyordum.