Merhaba. Kıyıdan karides, 10gr a kadar jig ve 5-10gr aralığındaki sahteleri kullanmak için Daiwa new legalis 2.44 1-12gr kamış aldım. Elimde daha önce 4-28 rapture kamışla kullandığım daiwa regal LT 2500D makinam var, şu an 0.1 ip sarılı. Legaliste halka çapları spin kamışlara göre küçük, dolayısıyla 0.1 ip hantal kalıyor, av hissiyatını da olumsuz etkiliyor. Webde kamış ile kullanılabilecek ip kalınlığı aralığını bulamadım. Ancak kısa vadede 0.06 ip ile değiştirmek istiyorum.
Bu kombin ile ilgili ip öneriniz ne olur? 0.06 uygu olacak gibi geldi ama emin olamadım. Kalınlığın yanında marka model önerilerinize ihtiyacım olacak.
İp kalınlığına bağlı lider FC hangi kalınlıkta kullanmam iyi olur?
Makina 0.16mm-300m kapasiteli. İpler genelde 150m uzunluğunda. Uygun sarım için 0.16 misinadan kaç metre dolgu yapmak lazım?
Makina sarım hızı bir turda 75cm, silikon sahteler için biraz hızlı sarım sanki. Belirttiğim sahteler için bir sorun çıkarır mı?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu kombin ile ilgili ip öneriniz ne olur? 0.06 uygu olacak gibi geldi ama emin olamadım. Kalınlığın yanında marka model önerilerinize ihtiyacım olacak.
İp kalınlığına bağlı lider FC hangi kalınlıkta kullanmam iyi olur?
Makina 0.16mm-300m kapasiteli. İpler genelde 150m uzunluğunda. Uygun sarım için 0.16 misinadan kaç metre dolgu yapmak lazım?
Makina sarım hızı bir turda 75cm, silikon sahteler için biraz hızlı sarım sanki. Belirttiğim sahteler için bir sorun çıkarır mı?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.