Daiwa Legalis 14-42,270 Ve Shimano Stradic C3000 Düşünceleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FTH54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FTH54

Üye
Tepki
170
Ödül
38
(link)

(link)

HEDEF BALIK: LEVREK, İKİNCİL OLARAKTA LÜFER TURNA
Sakarya kocaeli düzce taraflarında avlanıcam.

Ürünler kaliteli, kalitesi ile ilgili olumsuz bir yorum olacağını zannetmiyorum. Ben spinde 240cm (shimano catana) kullanıyordum ama uç kısmını kırınca aynı kamışın 270cm olanını aldım. Bana göre kullanım rahatlığı açısından 240cm daha iyi gibi geldi. Şuanki düşüncelerimle yeniden kamış almam gerekse 240cm olanı tercih ederim. Sizde her iki uzunluğu da test ederek hangisinin size daha rahat geldiğini deneyerek tercih edin derim.

Seçmiş olduğun kamışı hiç kullanmadım. Ama yakın çevremde ,levrek kovalayan bir iki arkadaşım kullanıyor. Nasıl diyeyim size ... kamışlarını yere göğe sığdıramıyorlar. 🙂
Makineye gelince ; Hedef balığın ağırlıklı olarak Levrek olduğunu dülşünürsek , Shimano Stradic Ci4+ 3000 FB sanki daha iyi bir seçim olabilir. Gerek hafiflik yönünden , gerekse de düşük devir ve buna bağlı olarak daha yavaş sarıma sahip. Yanlız Shimano Stradic Ci4+ 3000 FB ' nin iki farklı devir'i olan modeli var. 5.0:1 devir olanı...!

Shimano Stradic Ci4+ 3000 FB

• 5.0:1 devir oranı
    • Turda 73 cm sarım
    • 9 kg drag kuvveti
    • 6+1 S-ARB Rulman
    • 190 gr

Legalis her türlü fiyat performans ürünü 200 lira civarında Fuji yüzükler makine yatağı ve 150 gram bandında hafif sayılacak bir kamış daha ne olsun ? Orta sert, şık tasarımlı.Alıp memnun kalmayan daha duymadım

Legalis her türlü fiyat performans ürünü 200 lira civarında Fuji yüzükler makine yatağı ve 150 gram bandında hafif sayılacak bir kamış daha ne olsun ? Orta sert, şık tasarımlı.Alıp memnun kalmayan daha duymadım

Yorumunuz için teşekkür ederim...atar aralığının fazla olması beni cezbeden kısmı... peki bu kamışla en uyumlu çalışabilecek motor hangisidir acaba ?

Neden ci4+ değil?

Hocam aslına bakarsınız pek fikrim yok. Bir tanıdığım bu ikiliyi önerdi ve bende bu ikilinin doğru bir set olup olmayacağı hakkında değerli fikirlerinizi alabilmek için bu konuyu açtım. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Back