Daiwa Legalis 270 10-35 gr atarlı spin kamışı nasıl ?

Tepki
11
Ödül
13
Selamlar bol trofeli avlarınız olsun. Daiwa Legalis 270 10-35 gr atarlı kamışı almak istiyorum ama aklımda soru işaretleri var . Atışlarda iki parçayı birleştirdiğimiz ek yatağında çıkmalar oluyor diyor bazı kullanıcılar.Sürekli üç dört atışta bir kontrol etmek gerekir diyorlar. Bu kamışı kullanan abilerim yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Ben de bu kamışa sahibim, henüz 5-6 atış fırsatım oldu öyle birşey yaşamadım. Güzel kamış, hissiyatı güzel. Bağlantı yeri sıfıra sıfır geçmiyor az bir aralık kalıyor erkek tarafında ama bütün daiwa kamışlar böyleymiş.

Ben de bu kamışa sahibim, henüz 5-6 atış fırsatım oldu öyle birşey yaşamadım. Güzel kamış, hissiyatı güzel. Bağlantı yeri sıfıra sıfır geçmiyor az bir aralık kalıyor erkek tarafında ama bütün daiwa kamışlar böyleymiş.
Sağolun hocam. Aradığım özellikler bu kamışta var inşallah bi sıkıntı çıkarmaz. Daiwa Exceler 3000 cxh serisiyle kombin yapmayı düşünüyorum

Arkadaşta 14-42 var. Gayet memnun. Üst parça birkaç atımında fırladı ama bende skyroad var benimkisi de fırlıyor. Ara ara kontrol etmek lazım. Fiyat performans açısından iyi bir kamıştır.

Başına anlattığınız olay gelmişse muhtemelen kullanıcı hatasıdır. Aynı kamışı kullandım sorun yaşamadım.

Ben yaklaşık üç senedir kullanıyorum hiç üst parça çıkmadı hatta bazen çıkarırken zor çıkarttığım bile oluyor

F/P ürünü ve sağlam bir kamıştır. Sıfır aldığım kamışta ben de hiç üst parça çıkmasına şahit olmamıştım. Söyleyebileceğim iki eksisi var, zaman içerisinde halkalardaki epoksiler sararıyor ve üst halkalar bir tık küçük olduğundan sürtünme arttığından erimi düşürdüğünü düşünüyorum. Mümkün olduğunda ince ip/misina kullanmakta fayda var.

F/P ürünü ve sağlam bir kamıştır. Sıfır aldığım kamışta ben de hiç üst parça çıkmasına şahit olmamıştım. Söyleyebileceğim iki eksisi var, zaman içerisinde halkalardaki epoksiler sararıyor ve üst halkalar bir tık küçük olduğundan sürtünme arttığından erimi düşürdüğünü düşünüyorum. Mümkün olduğunda ince ip/misina kullanmakta fayda var.
İp misina ile kullanılması tavsiye edilen kamışlarda son 3 halka küçük ve aynı boyda olur. Bununla ilgili bir video izlemiştim ama kısaca önceki halkalarda ip çıkış pozisyonunu yavaş yavaş alıyor ve bu üç halkadan düz ve standart bir şekilde dışarı çıkıyor şeklinde bir mantığı vardı.

Back